Boek de gratis huidanalyse!

En kom erachter welke behandeling bij uw huid past.
Maak online een afspraak

Mesotherapie Den Haag

Wil je ook graag jouw huid een boost geven? Dit kan met de mesotherapiebehandeling bij CadanCe! Dankzij deze schoonheidsbehandeling wordt er meer vocht en volume aan de huid toegevoegd. Deze schoonheidsbehandeling is een van de meest uitgevoerde gezichtbehandeling. Dit komt doordat mesotherapie de meeste effectieve manier is om de hydratatie van de huid te herstellen en daardoor verminderen zichtbaar lijntjes en rimpels.

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt een programma voor totale huidverbetering op maat voor zowel huidproblemen als huidveroudering. Dat doen wij op een natuurlijke manier met behulp van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en producten.

Uiterlijk speelt een belangrijke rol in het leven van mensen en dat realiseren wij ons goed. De impact die wij daarin hebben is groot en niet altijd in cijfers te meten. Wij zorgen ervoor dat iedere klant via een persoonlijk plan verbetering ervaart en zichzelf daardoor beter voelt. Wij werken vanuit onze kennis, expertise en ervaring, maar ook vanuit ons hart om van ieder bezoek een beleving te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Voor wie is mesotherapie geschikt?

Mesotherapie is de juiste schoonheidsbehandeling als je de onderstaande punten herkent:

  • Heb je last van een vochtarme huid
  • Op de huid zijn lijntjes en rimpels te zien.
  • Een doffe huid
  • Volume verlies

Hoe werkt mesotherapie?

Om het vochtgehalte van de huid te optimaliseren brengen we met behulp van een meso-gun vitamines, mineralen en hyaluronzuur op de huid aan. Deze schoonheidsbehandeling is volkomen veilig en zeer effectief.

Wat zijn de resultaten van de anti-aging behandeling?

Al na de eerste schoonheidsbehandeling kan je het eerste resultaat ervaren en zien. De huid wordt direct zichtbaar opgevuld. Op de lange termijn zal de huid steeds meer gaan stralend en er enorm gezond uit gaan zien.

Kies je voor een mesotherapie kuur van 3 of 6 behandelingen (afhankelijk van de huid conditie) dan mag je een betere huidstructuur, fijnere poriën en vermindering van rimpels verwachten.

Afspraak maken

Rimpels verminderen

10 jaar ervaring in anti-aging behandelingen

Opvullen van de huid

Fijnere poriën