Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Mesotherapie Den Haag

Wil je ook graag jouw huid een boost geven? Dit kan door middel van mesotherapiebehandelingen bij CadanCe! Deze schoonheidsbehandeling is één van de meest uitgevoerde gezichtsbehandelingen, omdat mesotherapie de meest effectieve manier is om de vochtbalans van de huid te herstellen. Lijntjes en rimpels zullen verminderen ne het volume van de huid zal toenemen, waardoor de huid er voller en jonger uitziet.

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt verschillende behandelingen voor totale huidverbetering op het gebied van zowel huidveroudering als verschillende huidproblemen. Dit doen wij door het uitvoeren van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en het gebruik van natuurlijke producten.

Wij realiseren ons goed dat uiterlijk een belangrijke rol speelt bij onze klanten. De invloed die wij daarin kunnen hebben is groot en niet altijd met cijfers te meten. Voor iedere klant stellen wij een individueel plan op waardoor huidverbetering op lange termijn zichtbaar wordt. Wij werken vanuit ons hart en met onze kennis, expertise en ervaring maken onze specialisten van ieder bezoek een beleving.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Voor wie is mesotherapie geschikt?

Mesotherapie is de juiste schoonheidsbehandeling als je de onderstaande punten herkent:

  • Heb je last van een vochtarme huid
  • Op de huid zijn lijntjes en rimpels te zien.
  • Een doffe huid
  • Volume verlies

Hoe werkt mesotherapie?

Om het vochtgehalte van de huid te optimaliseren brengen we met behulp van een meso-gun vitamines, mineralen en hyaluronzuur aan in de huid. Deze schoonheidsbehandeling is volkomen veilig en zeer effectief.

Wat zijn de resultaten van de anti-aging behandeling?

Al na de eerste schoonheidsbehandeling kan je het eerste resultaat ervaren en zien. De huid wordt direct zichtbaar opgevuld. Op de lange termijn zal de huid steeds meer gaan stralend en er enorm gezond uit gaan zien.

Kies je voor een mesotherapie kuur van 3 of 6 behandelingen (afhankelijk van de huid conditie) dan mag je een betere huidstructuur, fijnere poriën en vermindering van rimpels verwachten.

Afspraak maken

Rimpels verminderen

10 jaar ervaring in anti-aging behandelingen

Opvullen van de huid

Fijnere poriën