Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Permanente make-up

Microblading is de nieuwste techniek van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Met deze techniek kunnen wij een perfecte en natuurlijke resultaat krijgen en jou weer voorzien van strakke en volle wenkbrauwen.

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt verschillende behandelingen voor totale huidverbetering op het gebied van zowel huidveroudering als verschillende huidproblemen. Dit doen wij door het uitvoeren van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en het gebruik van natuurlijke producten.

Wij realiseren ons goed dat uiterlijk een belangrijke rol speelt bij onze klanten. De invloed die wij daarin kunnen hebben is groot en niet altijd met cijfers te meten. Voor iedere klant stellen wij een individueel plan op waardoor huidverbetering op lange termijn zichtbaar wordt. Wij werken vanuit ons hart en met onze kennis, expertise en ervaring maken onze specialisten van ieder bezoek een beleving.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Hoe werkt de microblading?

Er zijn afgelopen jaren veel wenkbrauwen getatoeëerd met de machinale permanente make-up techniek. Met de manuele techniek van microblading zijn wij in staat om je wenkbrauwen er veel natuurlijker uit te laten zien.

De haartjes worden haar per haar getekend met behulp van steriele mesjes. De haartjes zijn dun en worden met pigment in de huid gezet in de richting van de haargroei. Dit creëert een 3D effect en een heel natuurlijk resultaat.

Intakegesprek

Door middel van een intake gesprek waar wij goed naar je wensen luisteren, tekenen wij vooraf de ‘’nieuwe’’ wenkbrauwen met een wenkbrauwen potlood. Op die manier ben jij verzekerd van een mooi resultaat dat bij jou past. De vorm en de kleur worden uitgebreid besproken en overlegd. Je zult niet voor verrassingen komen te staan, en je weet van te voren precies hoe de permanente wenkbrauwen eruit komen te zien!

Resultaten

Het resultaat van de behandeling blijft 1 tot 2 jaar mooi. Wij adviseren daarom om jaarlijks de wenkbrauwen op te laten frissen.

Bij CadanCe Huidinstituut wordt er volgens het GGD keurmerk gewerkt. Dat wil zeggen dat de pigmenten en de materialen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen. Je zult bij ons in veilige handen zijn.

Afspraak maken