Boek de gratis huidanalyse!

En kom erachter welke behandeling bij uw huid past.
Maak online een afspraak

Permanente make-up

Microblading is de nieuwste techniek van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Met deze techniek kunnen wij een perfecte en natuurlijke resultaat krijgen en jou weer voorzien van strakke en volle wenkbrauwen.

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt een programma voor totale huidverbetering op maat voor zowel huidproblemen als huidveroudering. Dat doen wij op een natuurlijke manier met behulp van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en producten.

Uiterlijk speelt een belangrijke rol in het leven van mensen en dat realiseren wij ons goed. De impact die wij daarin hebben is groot en niet altijd in cijfers te meten. Wij zorgen ervoor dat iedere klant via een persoonlijk plan verbetering ervaart en zichzelf daardoor beter voelt. Wij werken vanuit onze kennis, expertise en ervaring, maar ook vanuit ons hart om van ieder bezoek een beleving te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Hoe werkt de microblading?

Er zijn afgelopen jaren veel wenkbrauwen getatoeëerd met de machinale permanente make-up techniek. Met de manuele techniek van microblading zijn wij in staat om je wenkbrauwen er veel natuurlijker uit te laten zien.

De haartjes worden haar per haar getekend met behulp van steriele mesjes. De haartjes zijn dun en worden met pigment in de huid gezet in de richting van de haargroei. Dit creëert een 3D effect en een heel natuurlijk resultaat.

Intakegesprek

Door middel van een intake gesprek waar wij goed naar je wensen luisteren, tekenen wij vooraf de ‘’nieuwe’’ wenkbrauwen met een wenkbrauwen potlood. Op die manier ben jij verzekerd van een mooi resultaat dat bij jou past. De vorm en de kleur worden uitgebreid besproken en overlegd. Je zult niet voor verrassingen komen te staan, en je weet van te voren precies hoe de permanente wenkbrauwen eruit komen te zien!

Resultaten

Het resultaat van de behandeling blijft 1 tot 2 jaar mooi. Wij adviseren daarom om jaarlijks de wenkbrauwen op te laten frissen.

Bij CadanCe Huidinstituut wordt er volgens het GGD keurmerk gewerkt. Dat wil zeggen dat de pigmenten en de materialen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen. Je zult bij ons in veilige handen zijn.

Afspraak maken