Acne - The Truth Behind Beauty

Acne komt bij jongeren tussen 12 tot 24 jaar vaak voor. 85% heeft last van onzuiverheden, ontstekingen, mee-eters of oneffenheden. Vanaf 25 jaar kampt 3% van de mannen en 15% van de vrouwen vast met ongewenste acne.

Wat wij, acne-specialisten, merken is dat puistjes, roodheid en oneffenheden zowel mannen als vrouwen, ongeacht de leeftijd, erg onzeker maken met als gevolg dat mensen zich willen verbergen, (te) veel make-up dragen om het te verdoezelen en soms niet meer uit willen gaan.

Een andere aandoening die vaak voorkomt bij acne is littekenvorming. We zien klanten die zelfs jaren nadat de acne verdwenen is, nog een onregelmatige huid hebben met paars-/bruinkleurige vlekken in het gezicht. Littekens kunnen in contact met uv-stralen ook pigmentvlekken veroorzaken.

Wij leven bij CadanCe Huidinstituut mee en willen op korte en lange termijn een oplossing bieden.

Onze aanpak is duidelijk:
  • De huid kalmeren en in balans brengen door de weerstand van de huid te verhogen.
  • De ontstekingen verminderen.
  • De mee-eters en onzuiverheden verwijderen.
  • De huid herstellen en de poriĆ«nstructuur verfijnen.
  • De littekens en/of pigmentvlekken aanpakken.

Wij kunnen meestal met 3 behandelingen en een thuisprogramma de meeste ontstekingen verwijderen en rust in de huid creĆ«ren. Om een blijvend resultaat te bereiken, adviseren wij om eens in de 4 weken een acne-behandeling te boeken. Zo blijft de huid schoon en ontstekingsvrij. Mocht er sprake zijn van littekens en/of pigmentvlekken  dan zullen wij een intensievere kuur aanbieden

Iedere huid reageert anders op acne-behandelingen en -producten. Daarom inventariseren wij bij CadanCe Huidinstituut bij ieder bezoek wat jouw huid nodig heeft, zodat jij snel zichtbaar resultaat ervaart.

Schaam jij je voor acne op jouw gezicht, rug of borst? Wil jij van de ontstekingen af en verlang jij naar een mooiere huid? Maak een afspraak bij CadanCe Huidinstituut voor een intakegesprek. Wij vertellen je graag wat jouw mogelijkheden zijn.