Beauty detox dag 1: Sophie Imbert

Als ondernemer, is het niet gemakkelijk om je voeding optimaal te houden.

Ik ben Sophie Imbert-Breekveldt 34 jaar, moeder van twee kinderen, en sinds 1 februari dit jaar, ondernemer.  Ik mag het komende jaar mijn passies gaan combineren; beauty, gezondheid en hard werken. Ik werk al 10 jaar in de cosmetica branche en heb naast kennis van de huid veel ervaring mogen opdoen in voeding en supplementen.

Beauty detox van Beauty Supps

In ons huidinstituut, CadanCe, wordt het merk Beauty Supps aangeboden. De belangrijkste boodschap van het merk spreekt eigenlijk voor zich; beauty van binnenuit! Omdat het bekend is dat voeding meer dan 75% van je fitheid, je huid en je silhouet bepaalt, vinden we het bij CadanCe erg belangrijk om onze voeding goed samen te stellen. We adviseren graag onze klanten hierover.

Om zo goed mogelijk de ervaring van Beauty Supps over te kunnen brengen begin ik vandaag met de detox kuur van dit merk. Na vier dagen wintersport, (te) veel eten en wat alcohol gedronken, leek het mij een prima tijd om weer mijn gezondheid te werken en naar een stralende huid te streven.

Vanochtend ben ik vastberaden wakker geworden voor mijn 12 dagen detox kuur. Ik heb er helemaal zin!

Op het menu staat vandaag fruit, veel groeten, witvis, het detox drankje (gemaakt van verse biologische gember en citroen) en natuurlijk de voedingssupplementen.

Ik voel me vandaag weliswaar gemotiveerd maar ik merk dat ik in de middag wel behoefte krijg in een snack. Maar dat ga ik natuurlijk niet doen... Om te hongergevoel te laten verdwijnen drink ik veel water en gember thee.

Benieuwd hoe ik de detoxkuur van Beauty Supps volhoud? Hou de aankomende dagen de website en social media van CadanCe goed in de gaten! Voor vragen kan er contact opgenomen worden via info@cadancehuidinstituut.nl

Beauty groet,

Sophie Imbert

Lees het vervolg van deze detox kuur in blog 2, blog 3, blog 4