Beauty detox dag 12 - Sophie Imbert

Het is me gelukt! Het is vandaag de twaalfde dag van de detox kuur van Beauty Supps en ik heb alles volgens de “regels” volgehouden. Wat een beleving van energie, ontgiftende werking  en rust. Ik hoor je denken waarom rust? Dat komt omdat ik nog nooit zo goed heb geslapen. Daardoor heb ik overdag vol energie alles kunnen doen wat ik wilde doen. En het voelde heerlijk!

Vanavond staat er 25 gram quinoa (of bulgur) met 200 gram groenten naar keuze en 150 gram gegrilde witte vis op het menu. Dat wordt smullen! Ik kies deze keer voor een heerlijke kabeljauwfilet  en courgette met aubergine om bij de quinoa te eten. Dit zijn ingrediënten die ik de aankomende weken zeker nog vaker zal bereiden voor het avondeten! Ik kan er namelijk geen genoeg van krijgen.

Resultaat detoxkuur Beauty Supps

Ik wil graag het gevoel van “een verschoond lichaam en geest” vast houden en daarom zal ik doorgaan met de Beauty Supps. Mijn huid ziet er mooier uit dan ooit. En dat is zeker niet onbelangrijk! In totaal ben ik 4.5 kg kwijt en ik heb mijn plate buik terug! De moeite waard om deze kuur nog te herhalen volgende jaar.

De ondersteuning van de Beauty Supps supplementen hebben het mogelijk gemaakt dat ik deze kuur met succes heb kunnen volhouden. Met name de Ultra detox Plus, de Ultra omega 3, de anti-oxidant plus, de mineralen CMZ en de vitamine C plus hebben een bijdrage geleverd.

Wil je meer weten over de werkingen van deze supplementen en  de beste combinatie voor jouw huid en lichaam (met of zonder detox kuur)? Kom dan snel bij ons langs voor een intake gesprek! We helpen je graag om jouw huid te verbeteren.  En te starten met een weg naar optimale vitaliteit.