Beauty detox dag 7 - Sophie Imbert

De afgelopen dagen heb ik echt moeten schakelen! Alles is anders tijdens een detox kuur. Ik slaap geweldig, ben super fit. Maar ik moest mijn sportschema wel flink aanpassen en ik verlies heel af en toe mijn focus.

Dit komt doordat ik de afgelopen dagen alleen op sappen, water en voedingssuplementen heb moeten “leven”. Naast het detox drankje (wat bestaat uit water met gember, cayennepeper en citroen) mag ik 2 glazen vruchtensap en 1 glas groentensap (tomatensap) van 250ML per dag drinken. Pittig he! Maar oh zo ontgiftend.

Mijn huid is de afgelopen dagen al duidelijk veranderd. De structuur is veel fijner en het voelt zacht en beter gehydrateerd. Een ware boost voor mijn huid van binnen uit! Ik zie er steeds stralender uit en dat geeft me veel zelfvertrouwen.

Naast mijn huid is mijn lichaam ook al aanzienlijk verandert. Voor mijn darmen is deze kuur het beste. Ik heb namelijk geen last meer van een opgeblazen gevoel wat ik af en toe heb. En mijn lichaamsgewicht is al wat minder geworden. Heerlijk!

Ik moet alleen goed opletten met sporten. Doordat ik geen koolhydraten en eiwitten inneem, voel ik me snel duizelig bij een zware training. Daarom heb ik mijn sportschema aangepast en heb ik ervoor gekozen om te gaan lopen op de loopband en te fietsen op de home trainer. Zo hoef ik niet helemaal te stoppen met sporten en blijf ik lekker in beweging.

Morgen mag ik weer begingen met groenten en vis eten. En ik moet zeggen: ik kan niet wachten! Nog vier dagen te gaan voor het optimaal resultaat van deze Detox kuur van Beauty Supps.

Lees het vervolg van deze detox kuur in blog 4