Beauty in the suitcase - The Truth Behind Beauty

De zomer gaat binnenkort officieel beginnen en sommige mensen zijn al aan het inpakken voor een mooie vakantie: inpakstress!!!

Voor de vakantie zijn wij meestal veel te druk. Nog even mijn jurk bij de stomerij ophalen, nog even drop voor onderweg kopen of nog even mijn wenkbrauwen en benen laten epileren voor vertrek. Het lijkt wel of we alles de week voor vertrek nog moeten doen. En  mijn koffer mag maximaal maar 20 kg wegen. Of ik zit met de extra tas voor de schoenen die niet meer in de auto past… Erg vermoeiend en vooral onnodig!

Gelukkig heb ik een aantal goede oplossingen! In deze blog zal ik jou 6 gouden tips geven hoe je nog steeds mooi maar uitgerust op vakantie kunt vertrekken.

  1. Maak een lijst met spullen voor ieder gezinslid. Deze lijst kan je vervolgens hergebruiken voor iedere vakantie. Je hoeft het alleen 10 dagen voor vertrek te printen en alles af te vinken wanneer het ingepakt is. Zo voorkom je dat je teveel meeneemt en/of iets vergeet.
  2. Vergeet jouw zonnebrandcreme niet mee te nemen! Kies een zonnebrand voor jezelf en jouw partner. En eventueel een aparte voor de kinderen. Je wilt natuurlijk geen verbrande huid en zonneschade oplopen. Wil jij weten waarom? Lees dan nog snel voor vertrek de blog over pigmentstoornis!
  3. Plan jouw gezichtsbehandeling niet op het laatst moment. Kom bijvoorbeeld 3 weken voor vertrek. Het enige waarvoor je eventueel terug kan komen de week voor het vertrek is het harsen van het lichaam en het epileren van jouw wenkbrauwen. Zo voorkom je een vakantie met behaarde benen of pluizige wenkbrauwen.
  4. Wanneer je bij de schoonheidsspecialiste bent voor een schoonheidsbehandeling kun je samples van schoonheidsproducten vragen. Dit scheelt enorm veel ruimte en gewicht in de koffer!
  5. Delegeer de voorbereidingen van de vakantie. Vraag bijvoorbeeld aan je partner om jouw jurk bij de stomerij op te halen (Als hij toch langs rijdt na zijn werk)!
  6. Inventariseer van tevoren goed wat je nog mist voor de vakantie en bestel het online. Zo verlies je geen tijd in de winkel en voorkom jij dat jij iets niet kan vinden en er stress van krijgt.

Ik wens je een fijne vakantie vol liefde en beauty!