Beautytips voor de Lente

Inmiddels is het al een aantal weken geleden dat ik met succes de detox kuur van de Beauty Supps heb afgerond. Dankzij deze kuur voel ik me nog steeds erg energiek en de lente is begonnen! Dit maakt mij helemaal blij!

Lente is voor mij en opleving! Ik kom uit Zuid-Frankrijk en het winterklimaat van Nederland kan mij soms erg zwaar vallen. Om goed de winter door te komen neem ik passende supplementen. Zo zorg ik er bijvoorbeeld voor dat ik dagelijkse de juiste hoeveelheid aan vitamine D binnen krijg. Vitamine D is belangrijk voor ons lichaam, met name voor sterke botten en tanden en een optimale werking van de spieren. De bron van vitamine D is zonlicht. Maar helaas schijnt de zon in de winter soms te weinig om voldoende vitamine D aan te maken.

TIP: gebruik ook altijd een aanvulling van vitamine D als je wilt afvallen!

Lente is ook het moment wanneer wij steeds langere dagen krijgen en dus ook meer zonlicht! Dat wilt zeggen dat de Uv-stralen steeds sterker worden, maar tegelijk onze huid steeds kwetsbaarder wordt. Gebruik daarom IEDERE dag een UVA- en UVB-beschermer. (TIP; Murad Sunscreen Spectrum voor normaal tot vette huiden of de La Colline white protector voor een rimpel reducerend optimale bescherming). Zo kan je optimaal van het zonlicht profiteren (en dus vitamine D opbouwen), zonder jouw huid te beschadigen en het risico te lopen dat het lichaam meer pigment aanmaakt.  

TIP: De UV stralen worden midden op de dag het sterkste, breng voor 12 uur altijd nog een keer je bescherming aan!