Bepaalt jouw DNA hoe je huid eruitziet?

Veel mensen denken dat de conditie van de huid niet beïnvloedbaar is, omdat het al vastgesteld is in het DNA. Denk jij hier ook zo over? In deze The Truth Behind Beauty vertel ik vandaag meer over dit onderwerp.

Ons DNA kunnen wij (helaas) niet veranderen. Dit heb je gekregen van je ouders en grootouders en dat is een gegeven wat je altijd mee zult dragen. Echter bepaalt het DNA niet voor 100% hoe jouw huid eruitziet. Wat veel mensen niet weten is dat bijvoorbeeld huidveroudering ook afhankelijk is van onze voeding, levensstijl, cosmetica en de behandelingen die wij gebruiken.

Recent onderzoek heeft aangetoond dat ons verouderingsproces slechts voor 60% wordt bepaald door ons DNA en dus onze zichtbare leeftijd beïnvloedt.

Als voorbeeld hebben wij beelden van een eeneiige tweeling. Zij hebben dus hetzelfde DNA, maar de een rookt wel en de ander niet.

Kan jij zien welke roker is?

schermafbeelding2017-07-20om143233png

Ook zijn er een meerdere testen uitgevoerd om te onderzoeken wat er gebeurt met de huid op het moment dat de huid 30 dagen niet gereinigd wordt. Het resultaat was een sneller verouderde huid binnen enkele weken. De rimpelvorming ging sneller, de kleur van de huid werd doffer, er ontstond roodheid en de poriën werden steeds grover.


schermafbeelding2017-07-20om143244png

Drie andere belangrijke factoren voor de conditie van de huid zijn voeding, slaap en de darmflora. Het is dus cruciaal om een gezond voedingspatroon te volgen om jouw huid te verbeteren. Ook adviseren wij voedingssupplementen om huidverzorging te ondersteunen.

Wij hebben dus veel invloed op hoe onze huid eruitziet! Ons DNA bepaalt niet alles en een goed programma met schoonheidsbehandelingen en schoonheidsproducten zullen jouw huid veel verbetering kunnen bieden. Jij hoeft hier niet meer aan te twijfelen!

Voordat je het opgeeft en het vertrouwen verliest in cosmetica…. Maak een afspraak bij CadanCe Huidinstituut en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn naar een mooiere huid! Wij maken voor jou een beautyprogramma op maat en werken zo samen naar het gewenste resultaten.