De beste afslanktips

De meeste vrouwen hebben op dit moment bikini stress… De vakantie komt eraan en dat ene vetrolletje zit er nog ondanks alle moeite om de laatste paar kilootjes af te krijgen. Misschien is het net niet gelukt om jouw streefgewicht te bereiken. Of is een vetophoping verdwenen op een plek waar jij dit juist niet wilde (zijn bijvoorbeeld zijn jouw mooie borsten of billen wat minden vol geworden)?

Mocht je nog een paar weken de tijd hebben om in shape te komen dan heb ik hier een aantal handige tips:

 • Eet jij altijd gezond en sport jij regelmatig? Dan heb jij waarschijnlijk last van plaatselijke vetophoping. Jouw figuur is mooi en jij hebt geen last van overgewicht, maar dat vetrolletje in je onderrug, op jouw buik of aan de binnenkant van je benen wilt niet verdwijnen.
  • Ik adviseer om een Cryolipolyse behandeling in onze schoonheidssalon te boeken. Wij bevriezen de vetcellen op de gewenste plek op het lichaam. Deze cellen worden vervolgens binnen 12 weken op een natuurlijke wijze door jouw lichaam afgevoerd. Hierdoor verlies je veel centimeters in omvang en ervaar je zichtbare resultaten. Het is mogelijk om 3 cryolipolyse behandelingen achter elkaar te herhalen. 
 • Ben je een paar kilo’s kwijtgeraakt maar net niet de gewenste hoeveelheid?
  • Ook voor jou is dan de cryolipolyse behandeling te adviseren. Deze schoonheidsbehandeling kan waarschijnlijk in combinatie met een kuur van radiofrequentie uitgevoerd worden om zo de huid te verstrakken. De huid kan er slap uitzien wanneer je gaat afvallen. Jij zal er optisch veel slanker eruitzien wanneer de huid weer strak is. 

 • Heb jij overgewicht en weet jij niet hoe je dit op moet lossen? 
  • De combinatie tussen gezonde voeding en dagelijkse beweging is de beste oplossing voor jou. Laat je adviseren door een voedingsdeskundige en laat je begeleiden in de sportschool om zo goede oefeningen te leren. De combinatie tussen krachttraining en cardiotraining kan helpen je resultaat te bereiken. Mocht je naast gezonde voeding ook voedingssupplementen nodig hebben, kom langs bij CadanCe Huidinstituut voor een professioneel advies!

 

 • Ben jij op dieet en willen de kilo’s er maar niet af?
  • Kies er dan voor om jouw dieet te combineren met voldoende beweging en goede voedingssupplementen. Dankzij ons professionele voedingsdagboek, kunnen wij net dat laatste zetje geven om de goede richting op te gaan. Soms is het een kwestie van de juiste vitamines en mineralen toevoegen aan een dieet om zo af te kunnen vallen.

Voor meer informatie over radiofrequentie, cryolipolyse en voedingssupplementen, neem gerust contact op met een van onze schoonheidsspecialistes via 0703680456.