De laatste lootjes: DE BEAUTY AWARD


Zondag as wordt er bekend gemaakt wie de Beauty-Award in ontvangst mag nemen! Wat een spanning.


Ik ga samen met mijn team en gezin naar de gala avond in Nieuwegein om de uitreiking bij te wonen en vieren dat ik genomineerd ben voor de beste nieuwe salon van het jaar! Dit wordt een feestelijke avond waar wij uiteraard hopen te winnen.

Afgelopen weken is er hard gezocht naar jurken en schoenen. Ik, als genomineerde, mag een gala jurk aantrekken voor een avondje en schijnen op de rode loper. Ik heb gekozen voor een zachte groene/blauwe kleur. Voor onze trouw klanten,weten jullie alvast waarom… In afgelopen september hebben wij het interieur van CadanCe gerestyled en de gang en plafond een mint groene/blauwe kleur gegeven. Ik wil graag daarmee mijn mooie huidinstituut vertegenwoordigen en voelen alsof CadanCe bij mij is de hele avond! Uiteraard laat ik jullie de foto’s van de avond in de volgende nieuwsbrief zien.

Chantal, Kelly, Karin en ik willen jullie ontzettend bedanken voor het meeleven in deze fantastische belevenis en vragen om nog heel even voor ons te duimen tot zondag avond!


genomineerdpng