December - The Truth Behind Beauty

Hopelijk hebben jullie allemaal een gezellige Sinterklaas gehad. Bij CadanCe Huidinstituut kijken wij nu uit naar kerst en hebben deze week onze kerstboom al opgetuigd.

De decembermaand is een bruisende maand en tegelijkertijd ook drukke maand, waarin we vaak weinig tijd nemen om goed uit te rusten. Daarnaast eten en drinken we ook meer. Minder (nacht)rust, meer alcohol en meer suiker zijn geen goede combinatie voor de huid. De elasticiteit van de huid neemt erdoor af en de huid kan een vale teint vertonen. Ook kunnen donkere kringen onder de ogen ontstaan en dat is wel het laatste wat wij willen zien!

Wil je weten wat je kunt doen om tekenen van stress en vermoeidheid uit je huid te krijgen? In deze blog geef ik je een paar tips over hoe jij jouw huid fris en stralend kunt houden.

Bewustwording is de sleutel naar een mooiere huid. Wees je ervan bewust wat minder (nacht)rust, meer alcohol en meer suiker met je huid doen. En probeer toch, ook al is het een hele uitdaging, om zoveel mogelijk vroeg naar bed te gaan en om het alcoholgebruik en de zoetigheid te verminderen.

Breng daarnaast een (extra) bezoek aan je de schoonheidssalon en kies voor een passende behandeling. Bij Cadance Huidinstituut kunnen we jou daar uiteraard goed over adviseren. Boek eventueel een (extra) huidanalyse voorafgaande aan je behandeling. Een meting kan je veel vertellen over de behoeftes van jouw huid.

Zorg ook thuis goed voor jouw huid. Maak gebruik van extra producten die jouw huid kunnen ondersteunen. Hier een paar mogelijkheden: 

  • Gebruik de Bio-Peel van La Colline met een masker van La Colline. De perfecte combinatie om de teint van je huid te verbeteren en om je huid soepel en glad te houden.
Bio-Peel La CollinepngMasker La Collinepng
  • Gebruik de oogset van La Colline, bestaande uit een oogserum, een oogcrème en oogmasker. Werkt niet alleen zichtbaar verstevigend en liftend, maar geeft de huid rondom de ogen ook een verfrissing en licht donkere kringen op. Nu in de actie bij CadanCe Huidinstituut van €444,- voor €244,-!
La Colline All About Eyespng
  • Maak gebruik van instant beauty flash! Sommige producten zijn perfect voor een vermoeide of doffe huid en kunnen eenmalig/tijdelijk gebruikt worden wanneer het nodig is. Denk aan de Eye Lift Firming Treatment van Murad, de Hydro Glow Aqua Peel, de Resurfacing Peel en de NativAge La Cure van La Colline. Nu bij CadanCe Huidinstituut: Een maand La Cure serum en crème voor €250,- in plaats van €330,-!

Beauty flash 1pngBeauty flash 2pngBeauty flash 3png

Gebruik tot slot een passende foundation in de vorm van crème en/of poeder om je huid egaler te maken en kies ‘als kers op de taart’ voor een mooie lipstick. Een egale teint en gekleurde lippen geeft een stralende en sprekende  uitstraling.

Op vrijdag 28 december ontvangen wij je graag voor een gratis make-up advies. Marit, Nederlands kampioen visagie, zal jou vertellen wat het beste bij jouw huid past!

Youngblood 1pngYoungblood 2png