Deelname Beauty Award: nog even afwachten!

Zoals u al weet, ben ik met CadanCe Huidinstituut deelnemer van de beauty Award 2018. Ik maak kans op de titel Newcomer of the Year! De inzending is 13 november dit jaar met veel spanning verstuurd naar de jury van de Beauty Award.

Proces

Nu is het LANGE WACHTEN begonnen! De organisatie van de Beauty Award zal op 15 januari 2018 de genomineerde bekend maken.Tot die tijd, wil ik graag het proces van deze spannende wedstrijd delen en jullie ook vertellen wat in de inzending staat! Ik heb voor de inzending 20 vragen moeten beantwoorden en voorbeelden van communicatie en marketingmateriaal moeten laten zien. Ik ben erg trots op de weg die wij tot nu toe met CadanCe hebben bewandeld en geprobeerd dit op een mooie manier bij de jury over te brengen.

Quote


Hier deel ik met jullie een referentie van een collega schoonheidsspecialiste die een mooi stuk over mij heeft geschreven voor de inzending:

“ Sophie is een zeer gedreven schoonheidsspecialist die haar vak uiterst professioneel aanpakt. Haar enthousiasme en haar daadkracht maken haar tot een geliefde collega. Sophie durft groter te denken en beperkt zich niet om meteen een flinke plaats in te nemen in onze branche. ”

Met dank aan Kuno, schoonheidsspecialiste van het jaar 2017.

Ik hou jullie via deze blogs op de hoogte van de ontwikkelingen en uiteraard laat ik jullie op 15 januari weten of ik genomineerd ben!

Screen-Shot-2017-11-19-at-22_22_00png