Einde van de zomer!

Het einde van de zomer is in zicht en daarmee zijn de laatste warme dagen van september officieel van start gegaan. Iedereen is net terug van vakantie, de scholen zijn weer begonnen en ook de meiden van CadanCe pakken het ritme weer op.

Met genoeg stralingen achter de rug bereid niet alleen jij, maar ook jouw huid zich voor op de koudere periode van het jaar: de herfst.

Benieuwd naar hoe jij jouw huid ‘herfst-klaar’ kan maken en een goede boost kan geven? CadanCe geeft je 4 tips.

·       Voordat jij de standaard routine weer oppakt, kijk dan eerst eens goed naar jouw huid en vraag jezelf af welke behoeftes of prikkels de huid nodig heeft voor een optimaal herstel na alle zonnestralen en warmte van de afgelopen weken. Wil jij meer weten over hoe kwetsbaar jouw huid is? Kom langs in ons huidinstituut en wij helpen je maar al te graag tijdens een gratis huidanalyse.

·       Wanneer jij niet al te serieus bezig bent geweest met de verzorging van de huid, onderzoek dan samen met jouw schoonheidsspecialiste wat jij extra kan doen om de huid weer terug in topconditie kan krijgen. Dit kan al door een middel van een kuur in de salon zijn of door een extra stap te zetten in jouw huidige programma thuis.

·       Bereid jij de huid voor op temperaturen verschillen? Binnenkort, ook wel willen wij er nog niet over nadenken, gaat de verwarming weer aan en zullen de buitentemperaturen dalen. Belangrijk dus om de huid een extra bescherming te geven. Ervaar je snel roodheid bij een wisseling van temperatuur? Start dan vandaag al met de voorbereiding.

·       Door de zon en het bruin worden, heeft jouw huid wellicht een ophoping van dode huidcellen. Dat merk jij wanneer de poriën grover zijn geworden of dat de huid er minder glad uit ziet. Gebruik dan een exfoliant peeling om de huid weer stralend en glad te maken. Afhankelijk van de behoeftes en prikkels van de huid kun je dit zowel tijdelijk als voor een langere tijd proberen. Wil jij weten welke exfoliant bij jouw type huid past? Kom dan snel langs bij CadanCe.

Wil jij weten wat andere mogelijkheden zijn voor een mooiere huid? Maak een afspraak bij CadanCe Huidinstituut en ontdek jouw persoonlijke huid programma.