Grove poriën verminderen - The truth behind beauty

Grove poriën zijn voor veel mensen een groot probleem. Wij reinigen, ontvetten en camoufleren om zo de poriën te verminderen. En alsnog is er een klein stemmetje in ons achterhoofd dat zegt; “had ik maar een gladde huid!”

Waar komen eigenlijk de grove poriën vandaan?
De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. De huid heeft veel verschillende belangrijke functies die de rest van het lichaam ondersteunen. Wij moeten dus ECHT ZUINIG zijn op onze huid.

Onder de huid bevinden zich talg- en zweetklieren. De zweetklieren helpen de temperatuur van het lichaam te reguleren en de talgklieren beschermen onze huid tegen uitdroging, bacteriën en helpen bij de afbraak van afvalstoffen. Via onze poriën komen talg en zweet naar buiten. Ons lichaam kan dus niet goed functioneren zonder dit orgaan.  


talgklierpng
 

De hoeveelheid talg is van verschillende factoren afhankelijk, namelijk:

  • Het geslacht
  • Erfelijke invloeden
  • De leeftijd
  • De hormoonhuishouding en het voedingspatroon
We maken ook regelmatig mee dat mensen verkeerde huidproducten gebruiken die de huid vetter maakt. 

Bij een te hoge talgproductie, kan men te maken hebben met grove poriën. De talgklieren zijn dan ontstoken en hierdoor ontstaat acne. Dat wil je natuurlijk niet! Het liefst hebben we allemaal het een gladde huid!

Door de juiste inzet van schoonheidsbehandelingen en huidproducten kunnen wij de huid een veel gladdere structuur geven. Dus stop per direct met te agressief reinigen van jouw huid. Of het constant willen ontvetten van de huid. Het wordt er niet beter op en hierdoor zal niet de gewenste resultaat ontstaan. Laat je adviseren door een schoonheidsspecialiste en ga aan de slag om direct resultaat te creëren.

Goede huidproducten tegen grove of verstopte poriën:

grove-porienjpg