Make-up: kersttrends 2018 - The Truth Behind Beauty

Voor de feestdagen willen we allemaal graag uitpakken en er zo mooi mogelijk uitzien. Daarom wil ik jullie in deze blog informeren over de make-up trends voor kerst 2018.

Allereerst 2 belangrijke adviezen over het gebruik van make-up:

1.       Kies voor make-up met natuurlijke mineralen, zonder toegevoegde ingrediënten die je huid kunnen afsluiten of irriteren. Texturen en ingrediënten zijn net zo belangrijk als kleuren. Want wat heb je aan bijvoorbeeld een prachtige lipstick als je lippen er droog door worden en de vellen aan je lippen hangen?

2.       Verwijder je make-up voordat je gaat slapen. ’s Nachts herstelt de huid zich het beste. Een goede, passende reiniging is de basis voor een mooie en frisse huid. Verzorg je huid vervolgens met een serum en crème.

Make-up trends kerst 2018

Kies voor een zachte, bescheiden glitter in combinatie met knallende lippen.

Make-up 1png

Of gebruik een mooie highlighter op je ooglid en/of onder de wenkbrauwen om je oogopslag sprekend te maken en maak een mooie wing met je eyeliner. Kies vervolgens een mooie matte lippenstift om jouw lippen naar voren te laten komen.

Make-up 2png

Wil je meer glitters op je oogleden, kies dan voor een matte nude lipstick. Leg het accent op het een of het ander, dat maakt dat je feestelijke make-up er toch natuurlijk en classy uitziet.

Make-up 4png