Onverwachts bezoek: de Mystery Guest!

Zoals je al weet, doen wij dit jaar mee met de Beauty Award om de titel “new comer of the year” te winnen. Wij hebben in november onze inzending gestuurd waarin ik heb mogen uitleggen waarvoor CadanCe staat en wat onze plannen zijn. Ook heb ik onze aanpak, filosofie, visie en aanbod beschreven. Dit was een zeer innoverende tijd waar ik CadanCe onder de loep heb mogen nemen.

Nieuwe klant?

Gisteren hebben wij een bezoekje gehad van de mystery guest! Ik dacht een nieuwe klant te ontvangen om 9.00 uur. Ik heb mijn klant mogen ontvangen met een kopje thee en heb haar naar de huidanalysekamer meegenomen om te inventariseren wat de behoeften waren. De klant heeft mij uitgelegd wat haar wensen waren en wij hebben de huid gemeten op vocht, elasticiteit, pigment, structuur en rimpels.

De behandeling

De klant gaf aan te willen werken aan de verslapping van haar huid. Wij hebben samen geconcludeerd dat wij een Focus behandeling van La Colline zouden gaan uitvoeren om de huid te verstevigen. Ik heb de behandeling met veel liefde en aandacht uitgevoerd. Na afloop nam ik de klant mee naar de ontvangstruimte en heb uitgebreid verteld over de producten die ze thuis kon gebruiken om aan de huidverjonging verder te werken. Vervolgens heb ik gevraagd of zij een nieuwe afspraak wilde inplannen waarop zij antwoordde: “Ja, ik zal mijn afspraak online inplannen omdat ik mijn agenda niet bij mij heb”. Op het moment van afrekenen zei de klant: “Ik heb iets voor je!”

Surprise! 

Ik keek haar verbaasd aan… Ze toverde een brief van de Beauty Award uit haar tas, en vertelde dat ze de mystery guest is! Ik was helemaal verbijsterd en blij. Het was een fantastische ervaring en ik heb genoten van het proces.

Nu zal ik tot 15 januari duimen, dit is de dag waarop wij horen wie de genomineerde zijn voor de Beauty Award. Duim jij met ons mee? Ik hou je uiteraard op de hoogte!