Peelingen en zichtbare huidverbetering

Veel salons spreken over peeling en gebruiken deze techniek om de huid te verbeteren. Toen de peeling werd ontdekt, dachten schoonheidsspecialistes: hoe hoger de concentratie zuren, des te beter de peeling. Daarna dachten ze: hoe hoger de pH-waarde (zuurgraad) hoe beter. Intussen zijn we wijzer geworden en begrijpen we dat de kwaliteit van een peeling wordt bepaald door de samenstelling en de combinatie van zuren.

 

Er bestaan verschillende soorten peelingen om de huid te verbeteren, maar niet elke peeling is geschikt voor elke aandoening en voor elk huidtype. Bij CadanCe Huidinstituut informeren we daarom eerst naar de wensen van de klant. Ook voeren we vooraf een gratis huidanalyse uit. Aan de hand daarvan bepalen we met welke peeling het beste resultaat behaald kan worden.

 

Voor het beste resultaat gebruiken wij in elk geval altijd de producten van Dr. Murad. Deze hebben een unieke samenstelling. Ze bevatten herstellende bestanddelen, zodat de huid niet beschadigt en je geen down time ervaart. Je hebt na de behandeling dus geen last van irritatie en/of losse vellen.

 

Ook worden in de meeste peelingen van Murad verschillende zuren gecombineerd (salicylzuur, melkzuur en glycolzuur). Dit is onder andere heel effectief om acne aan te pakken. De zuren blokkeren de acnebacterie en voorkomen dat poriën verstoppen en ontstekingen worden gevormd.

181024 blog week 43 peelingen foto 1jpg

Klant van CadanCe Huidinstituut na 1 behandeling

Om huidveroudering tegen te gaan tot slot, heeft Murad een revolutionaire peeling ontwikkeld, die bestaat uit granaatappel vitamine E, zoethoutwortelextract, allantoïne, niacinamide, squalene en swertia-extract.  

181024 blog week 43 peelingen foto 2jpg

Klant van CadanCe Huidinstituut na 1 behandeling

Wil jij graag een peeling ondergaan met zichtbaar resultaat? Maak dan een afspraak. Je krijgt als nieuwe klant bij het boeken van een behandeling ook nog eens een leuke etui vol producten van Murad ter waarde van €60 cadeau! 

181024 blog week 43 peelingen foto 3jpg181024 blog week 43 peelingen foto 4jpg