Sporten de huid - The truth behind beauty

Als onderneemster, valt het soms niet mee om tijd vrij te maken voor je man, kinderen en vrienden. Dan nog ook tijd voor jezelf….

Als jong meisje was ik turnster op hoog niveau, en ben ik dus gewent om veel te sporten en fysieke uitdagingen aan te gaan. Ik heb altijd gesport en kan een leven zonder dus haast niet voorstellen.

Maar hoe moet ik een gezin, een eigen schoonheidssalon en sporten combineren? Dat is voor mij een uidaging!

Ik heb 2 kinderen; Tom is 14 en Liza-Mary is 11 jaar oud. Soms vind ik moeilijk om de tijd te vinden om te gaan sporten tussen activiteiten van de kinderen, huiswerk, koken en natuurlijk leuke dingen samen doen. En toch, voel ik me beter, energieker en gezonder als ik wel sport. Ik ben ervan overtuigd dat je met veel energie, een betere moeder bent! Dus heb ik besloten om streng voor mijzelf te zijn en om 4 tot 5 keer per week een bezoek aan de sportschool te brengen. En dat lukt!

Ik heb gekozen voor een sportschool dichtbij huis met brede openingstijden. Zo ga ik soms nog door de weeks om 21.00 uur sporten en ook op zondag. Ik heb ook geen excuses om niet te gaan, ookal werk ik op maandag en dinsdag tot 20.00 uur.

3 redenen waarom sporten goed is voor jouw huid

Naast dat ik veel energie opdoe met sporten, wil ik jou graag vertellen waarom sporten goed voor jouw huid is:

1.     Tijdens het sporten maakt verbeterd de bloedcirculatie in het lichaam. Hierdoor krijgt de huid een gezondere en frissere kleur. Daarnaast zorgt de bloedcirculatie ervoor dat onze lichaamcellen voedingstoffen en zuurstof krijgen en de afvalstoffen worden afgevoerd. Jouw huid verbeterd zich hier aanzienlijk van!

2.     Tijdens het sporten ga je transpireren en hierdoor worden afvalstoffen die zich in de huid bevinden afgevoerd. Jouw huid kan hier meer door gaan stralen.

3.     Een goede bloedcirculatie kan jouw lichaam helpen tegen cellulitevorming en zo voorkom jij met regelmatige beweging overgewicht .

Dus kom op! Trek jouw sportschoenen aan en ga de uitdaging aan om voor de zomer te beginnen met sporten. Jouw huid zal je dankbaar zijn!