The Truth Behind Beauty - Welke behandeling kiezen?

Mesotherapie, microdermabrasie, radiofrequentie, collageen vliesmasker, bindweefselmassage, peeling, retinol, plasma-behandeling….HELP!!!! Wat is goed voor mijn huid?

Het aanbod aan gezichtsbehandelingen in de cosmeticabranche is de afgelopen jaren sterk toegenomen, waardoor het voor de consument moeilijker is geworden om hieruit te kiezen. Ook zijn de benamingen van de behandelingen ingewikkelder geworden. 

Hoe kies je nu de gezichtsbehandeling die het beste past bij jouw huid? 

Helaas moet ik je in deze blog vertellen, dat je dit beter aan je schoonheidsspecialiste kunt overlaten. En ik bedoel daarmee, een specialiste die jouw huid ook daadwerkelijk kan meten met behulp van professionele apparatuur.

Ik wil je wel graag een paar tips geven, die je kunnen helpen bij het kiezen. 

1. Maak een lijst van 3 punten die je wilt verbeteren en presenteer die aan je schoonheidsspecialiste.
2. Lees uitgebreid de website van de schoonheidssalon waar je naar toe gaat en win informatie in over de behandelingen die je interesseren.
3. Vraag aan je schoonheidsspecialiste wat je van de behandelingen kunt verwachten. 
4. Laat je huid altijd meten op de basis functie om inzicht te krijgen in de conditie van je huid.
5. Vraag je schoonheidsspecialiste wat de opties zijn. Vaak zijn meerdere behandelingen geschikt voor je huid. Afhankelijk van je verwachtingspatroon en je budget, kun je dan zelf een keuze maken.
6. Kies ervoor om gedurende het jaar verschillende behandelingen te ondergaan. De huid kan vaak beter geprikkeld worden door verschillende technieken.