The Truth Behind Beauty - Zo maak jij je lichaam zomerklaar

Het lijkt wel lente nu in Nederland en op andere plekken in Europa en we krijgen alweer zin om met blote benen te lopen. Ook komen die eeuwige vragen weer bij ons op als wordt het niet eens tijd dat ik ga bewegen, gezond ga eten en mijn lichaam zomerklaar maak? 

En inderdaad, als jij straks in de zomer strak en fit op het strand wilt liggen, moet je daar eigenlijk nu al mee bezig zijn. Want: summer bodies are made in winter! 

Waar begin je en hoe bereid je je voor?

Mijn eerste tip, en dit is een bekende, is om te gaan bewegen. Sport jij al regelmatig? Ga dan een keer extra per week naar de sportschool of naar buiten om hard te lopen en/of oefeningen te doen. Want als je blijft doen wat je altijd doet, zul je geen vooruitgang boeken. Alleen veranderingen in je sportschema, brengen veranderingen aan je silhouet.

Kies voor een goede afwisseling tussen cardio- en krachttraining. Als je al 2 keer in de week hardloopt, kies dan voor extra krachtoefeningen. Spiermassa verandert je silhouet en zorgt ervoor dat je, in rust, meer vet verliest. Je spierweefsel neemt als het ware de plek van het vet over, waardoor je lichaam er mooier en strakker uitziet. 

Pas je voeding aan op de behoefte van je lichaam. Tijdens warme dagen is het makkelijker om luchtig te eten. Kies dan voor salades en lichte maaltijden. Het hoeft niet weinig te zijn, als het maar gevarieerd is. Maak een combinatie van ½ eiwitten, ¼ goede vetten en ¼ koolhydraten. Ik zeg daarbij niet dat dit het beste is voor iedereen, maar daarmee kun je zeker niet veel fouten maken.

Je lichaam heeft net zo veel aandacht nodig als je huid. Er zijn ook verstrakkende behandelingen en producten voor het lichaam waarmee je je regelmatige beweging en gezonde voeding kunt ondersteunen. Bij CadanCe Huidinstituut bieden wij cryotherapie en radiofrequentie aan. Daarmee bereik je zichtbare figuurcorrectie. We kunnen jou bij jouw wensen en doelen goed adviseren. 

Mijn laatste tip: Stel het kopen van zomerkleding nog even uit, zodat je jezelf een doel kunt stellen. Als je een maat kwijtraakt door regelmatige beweging, gezonde voeding en afslankbehandelingen, dan wil je je figuur natuurlijk mooi naar voren brengen met de juiste vorm en maat kleding. 

Heb je vragen over onze afslankbehandelingen, neem gerust contact met ons op: 0703680456. Of maak online een afspraak