Tips en weetjes voor een peeling!

Peeling is een breed begrip en schoonheidsinstituten zijn er erg enthousiast over. Wij gebruiken graag peelings omdat wij veel mooie resultaten en zichtbare verbetering van de huid kunnen bereiken.

Maar wat moet jij weten over peelings om ervoor te zorgen dat je op korte en lange termijn verbetering creëert?

5 tips en weetjes over peelings:

1      Niet alle peelings zijn geschikt voor jouw huid! Laat je adviseren door een professionele schoonheidsspecialiste over welke peeling bij jouw huid past. Er zijn veel verschillende peelings.

2      Je kunt je huid peelen op verschillende manieren: mechanisch (met een scrub), enzymatisch (veilig voor de meeste gevoelige huiden), zuren (er bestaan verschillende zuren die wij toepassen per huidproblemen)

3      De combinatie van lage concentratie zuren met herstellende stoffen is een veilige manier om jouw huid te peelen. Hoge concentratie kunnen op korte termijn mooie resultaten geven maar zijn niet altijd het beste voor jouw huid als wij kijken naar lange termijn verbetering.

4     Om zichtbare resultaten te creëren, afhankelijk van jouw doel en wensen, combineren wij verschillende soort zuren. Bijvoorbeeld: melkzuur, glycolzuur en salicylzuur. Dit is een veilige manier om de huid op korte en lange termijn te verbeteren.

5      Gebruik na een peeling een dag verzorging met een hoge SPF (sun protector). De dode huidcellen zijn verwijderd van de huid en je huid is dus kwetsbaarder. Zonder goede bescherming, maakt de peeling meer schade dan dat het je huid op lange termijn verbetert!

Heeft jouw huid meer ondersteuning nodig en denk jij een peeling te willen ondergaan, kom dan bij ons langs voor een gratis huidanalyse en ontdekt wat jouw mogelijkheden zijn.