Tips om jouw huid zo lang mogelijk jong, mooi en stralend te behouden

Fijn dat wij oud mogen worden.. Het leven wordt steeds mooier met veel mooie ervaringen in onze rugtas! We worden wijzer, we kunnen beter relativeren en genieten steeds meer van de prachtige dingen dat het leven ons brengt.

Wij willen allemaal graag oud worden, echter wel mooi en verzorgd oud! Ik geef je in deze blog een paar tips zodat jij je huid zo lang mogelijk jong, mooi en stralend kunt houden. 

  • Maak niet de fout om in de winkel te kiezen voor een verzorging die leeftijd gebonden is. Dat jij 50 bent, wil niet perse zeggen dat jij een crème nodig hebt voor 50 plus.

  • Kijk goed naar je huid en maak duidelijk voor jezelf welke “problemen” je wil aanpakken. Misschien irriteer jij je aan de lijntjes rondom je ogen of aan de doffe teint van je gezichtshuid. Voor iedere focus bestaat een passende verzorging en behandeling. Overleg dit goed met je schoonheidsspecialiste.

  • Laat jouw huid meten op vocht, elasticiteit, talg productie, vasculaire activiteit en structuur voordat je een verzorging pakket aanschaft. Iedere huid is uniek en heeft verschillende behoeftes.

  •  Je levensstijl is bepalend hoe jouw huid eruit ziet. Laat jij je adviseren door een specialiste wat jij eventueel kunt aanpassen (bijvoorbeeld voeding). Dat zal de conditie van jouw huid verbeteren.

  • Bescherm jouw huid dagelijks tegen de stralingen van de zon. Te veel blootlegging aan UV maakt dat jouw huid sneller veroudert.

  •  Zorg ervoor dat je bij ieder bezoek aan jouw schoonheidsspecialiste in overleg kiest voor de passende behandeling. Ga er niet vanuit dat je altijd dezelfde behandeling moet ondergaan. Je huid verandert en je hebt per seizoen andere behoeftes. 

Bij CadanCe Huidinstituut maken wij een grondig analyse van jouw huid voordat wij een passend advies geven. De metingen en een inventarisatie van jouw wensen maken dat wij de beste behandeling kunnen bieden voor jouw huid. Kom langs voor een gratis huidanalyse en ontdek wat jouw mogelijkheden naar mooiere huid zijn!