Verzorg ook de huid van je decolleté!

In deze blog wil ik jullie graag vertellen over de verzorging van je decolleté.

Onze trouwe klanten hebben van ons uitgebreid gehoord over het verzorgen van de huid en volgen ons adviezen op om een stralend gezicht te kunnen behouden! Ook is het belangrijk om de huid van je decolleté te verzorgen. Een onverzorgde decolleté kan als gevolg hebben dat je ouder wordt geschat. En dat wil je natuurlijk niet!

Vind jij dat je decolleté tekent en wil je net als de huid van jouw gezicht een stralende en gladde decolleté? Dat kan!

De huid van je decolleté is anders dan de huid van je gezicht. De structuur van je huid is daar anders en de behoeftes zijn dus ook anders. We hebben op de decolleté bijvoorbeeld een gladde poriën structuur, er zijn minder talgklieren en de veroudering komt in de vorm van verticale lijntjes.

decolletejpg

De oorzaak van de rimpels tussen je borsten is dat we vaak op onze zij slapen. Het gewicht van de borsten maakt dat (met leeftijd en verlies aan elasticiteit) de huid gaat tekenen. Soms verdwijnen deze vervelende lijntjes na een uurtje. Helaas komt er een tijd waar deze lijntjes de hele dag zichtbaar zijn.

Wat kun je hieraan aandoen?

  • Gebruik een aparte crème voor de decolleté die gericht is op het opvullen van rimpels. 
  • Zoals je dat voor je gezicht doet, behandel je je decolleté ook met de beste technieken; denkt aan radiofrequentie of peelingen.
  • Als je borsten erg zwaar zijn, slaap dan met een BH aan.

Wij bieden bij CadanCe Huidinstituut verschillende mogelijkheden voor een mooiere decolleté huid;jadezepng