Wenkbrauwen - The Truth Behind Beauty

Wij hebben afgelopen decennia veel verschillende trends wat betreft wenkbrauwen gezien. Soms kunnen we zelfs niet meer bedenken dat we onze wenkbrauwen een paar jaar geleden op een bepaalde manier hebben geëpileerd. Gek hè… dat wij een keer in de zoveel tijd van model willen veranderen om met de “mode te gaan”?

Laten we om te beginnen terugkijken naar wat er de laatste jaren in de mode is geweest…

1. In de jaren 30 waren zo hoog en dun mogelijke lijntjes in. 
wenkbrauwen-30jpg

2. In de jaren 40 had de wenkbrauw een ronde vorm en was het wat gevulder dan 10 jaar ervoor. 
wenkbrauwen-40jpg

3. 10 jaar laten, in de jaren 50 waren gevulde wenkbrauwen gebruikelijk. 
wenkbrauwen-50jpg

4. In de jaren 70 was het de bedoeling dat de wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk werden gelaten. 
wenkbrauwen-70jpg

5. In de jaren 80 gingen we epileren…Waarom?
wenkbrauwen-80jpg

6. In de jaren 2000... Daar gaan we weer… De dunne wenkbrauwen met een hoge boog
wenkbrauwen-00jpg

Op dit moment, horen wij vaak dat wenkbrauwen het belangrijkste is tijdens de make-up. Er wordt veel tijd en aandacht aan besteed. Wij willen volle strakke wenkbrauwen en hebben er veel voor over.
wenkbrauwen-10jpg

We adviseren dagelijks bij CadanCe Huidinstituut om jouw wenkbrauwen te laten epileren en verven tijdens je gezichtsbehandeling en ze ook vaak  bij te werken met het juiste pootlood. Let wel op! Een verkeerde kleur kan alles verpesten! Laat je daarom goed adviseren.

Ook maken veel vrouwen (en mannen) gebruik van microblading. Dit is een tijdelijke tatoeage van je wenkbrauwen. Er worden “haartjes” op jouw huid getatoeëerd om ervoor te zorgen dat de model mooi strak blijft. Dat is erg handig wanneer je nog mooi onopgemaakt wilt zijn bijvoorbeeld wanneer jij op het strand ligt en eventueel in het water gaat.