Hieronder zie je een overzicht van onze schoonheidsbehandelingen. Je kunt eenvoudig online een afspraak maken op het tijdstip dat jouw het best uit komt. Klik op de knop ''Maak afspraak'' bij een van de gewenste behandeling en selecteer het tijdstip.

Mocht je vragen hebben over de prijzen of schoonheidsbehandelingen dan kan er telefonisch contact opgenomen worden met 070 3680456. Of je kunt mailen naar info@cadancehuidinstituut.nl

Let er op dat het annuleren of verplaatsen van afspraak tot 24 uur van tevoren kan. Daarna worden er kosten in rekening gebracht.

Review Schoonheidsbehandeling 

Mirelle is al sinds dat La Colline aangeboden wordt bij CadanCe Huidinstituut een groot fan van de focus behandeling. Wij hebben Mirelle een paar vragen gesteld om u een impressie te geven wat La Colline voor jouw huid kan betekenen.  
  1. Waarom heb jij gekozen voor een La Colline focus behandeling? Wanneer je oud wordt wil je steeds beter voor jouw huid zorgen. Ik wil er graag zo lang mogelijk mooi uitzien. Sophie heeft mij toen La Colline geadviseerd en ik ben vervolgens een schoonheidsbehandeling ondergaan. Inmiddels wil ik niet meer anders!
  2. Wat vind je fijn aan deze behandeling? Voornamelijk de ontspanning in combinatie met het resultaat.
  3. Wat voor resultaat zie je na deze schoonheidsbehandeling? Het resultaat is duidelijk zichtbaar. Mijn huid krijgt weer volume. Vooral bij mijn wangen en lippen. Daarbij is het trekkerige gevoel wat ik soms ervaar gelijk weg.
  4. Zou jij deze schoonheidsbehandeling aan vriendinnen aanbevelen? Dat zou ik zeker doen! Ik geef deze behandeling een cijfer van 9. Ik vind hem zo fijn dat ik iedere maand weer op behandeling bij CadanCe huidinstituut gaat voor deze fijne behandeling.

Jaz1jpg