Verminderen of verwijderen van je acne?!

Ga nu zelf aan de slag met het thuisprogramma van Murad!
Meer informatie

Een acnevrije huid!

Wil jij per direct aan de slag gaan met het verminderen/verwijderen van je acne? Wacht niet meer en start met de Blemish control Set van Dr Murad. Deze producten zijn ontwikkeld door een dermatoloog om vanuit de oorzaak van acne te werken en de ontstekingen, verstopte poriën en overtollige talgproductie te verminderen. Deze geavanceerde technologieën werken intensief op de acne huiden om ervoor te zorgen dat de uitbraken gereduceerd worden en je huid glad en fris blijft. Het pakket is gebruiksvriendelijk en helpt jouw huid gezond en egaal te worden.

Jij kunt het nu proberen! Van €293.30, nu tijdelijk voor €255,-

“Het aanbod op het gebied van Acne is bij CadanCe duidelijk en makkelijk. Door de expertise en kennis van de specialisten was ik binnen 1 jaar totaal af van mijn acne en de littekens op mijn gezicht. Het resultaat is fantastisch en ik ben enorm opgelucht dat mijn huid acnevrij is! Ik krijg veel positief commentaar van mijn omgeving en het is duidelijk te zien dat mijn huid weer straalt en egaal is. Mijn puisten zijn verdwenen en de structuur van mijn huid is glad. Ik beveel iedereen die last heeft van acne, om advies aan te nemen van CadanCe Huidinstituut en de producten van Murad te gaan gebruiken.”

Natascha R.

Klant van Cadance Huidinstituut

Na 1 week

Na 3 weken

Na 6 weken

Het Murad Thuisprogramma

Deze producten zijn ontwikkeld door een dermatoloog om vanuit de oorzaak van acne te werken en de verstoppingen, verstopte poriën en overtollige talg productie te verminderen!

Deze geavanceerde technologieën werken intensief op de acne huiden om ervoor te zorgen dat de uitbraken gereduceerd worden en je huid glad en fris blijft.  Het pakket is gebruiksvriendelijk en helpt jouw huid gezond en egaal te worden.

Stappenplan Ochtend

Stap 1 ochtend – Clarifying Cleanser

Deze krachtige gel verwijdert onzuiverheden en talg van de poriën zonder jouw huid uit te drogen.

Stap 2 ochtend – Outsmart

Een lichte gel wat verzachtend is voor de huid. Vanuit bewezen resultaten verminderen  slecht binnen 1 week de onzuiverheden.

Stap 3 ochtend – Oil and pore control SPF 45

De oil and pore control SPF 45 is 3 producten in 1.  Het zorgt voor een matte finish op de hui en  houdt de gehele dag de overtollige talgproductie onder controle. Je huid is ook gelijk beschermt tegen de zon.

Stappenplan Avond

Stap 1 avond – Clarifying Cleanser (zoals je eerste stap van de ochtend)

Deze krachtige gel verwijdert onzuiverheden en talg van de poriën zonder jouw huid uit te drogen.

Stap 2 avond – Clarity control

Een gemakkelijke druppel pipet wat minimaliseert je puitjes en poriën structuur. De verstoppingen en grove poriën structuur zullen langzaam verwijdert worden. Ook is deze product kalmerend en verzachtend.

Stap 3 avond – Water gel

Een intens hydraterende olievrije gel wat vocht in de huid bindt tot 5 dagen. De huid barrière wordt versterkt en behaald de ideale vocht balans binnen 8 uur na gebruik.

Bij aankoop van deze product pakket van Murad, geven wij persoonlijk gebruik advies. Daarbij, om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk resultaat gaat ervaren, beleven wij de Beauty Supps Omega 3 2 keer per dag te gebruiken bij het ontbijt en avond eten. Zo zal het weerstand van je huid verhogen!

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt een programma voor totale huidverbetering op maat voor zowel huidproblemen als huidveroudering. Dat doen wij op een natuurlijke manier met behulp van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en producten.

Uiterlijk speelt een belangrijke rol in het leven van mensen en dat realiseren wij ons goed. De impact die wij daarin hebben is groot en niet altijd in cijfers te meten. Wij zorgen ervoor dat iedere klant via een persoonlijk plan verbetering ervaart en zichzelf daardoor beter voelt. Wij werken vanuit onze kennis, expertise en ervaring, maar ook vanuit ons hart om van ieder bezoek een beleving te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Bewezen ervaren!

Acne specialisten bij CadanCe Huidinstituut merken dat puistjes, roodheid en oneffenheden maken mannen zoals vrouwen, ongeachte de leeftijd, erg onzeker.  Klanten met acne willen zich het liefste verbergen en soms niet meer uit willen gaan. Met de Blemish Control Set van Murad, zeg jij nee tegen de sociaal beperkingen wat acne met zich meebrengt.

Maak jouw huid glad en gezond binnen enkele weken en voel jij je mooi zonder je te schamen voor jouw huid!

Acne komt bij mensen van 12 tot 24 jaar vaak voor. 85% van deze jongere hebben last van onzuiverheden, ontstekingen, mee-eters of oneffenheden. Ook kan acne aanhouden tot de premenopauze bij sommige vrouwen. Wij hebben bij CadanCe huidinstituut al 25 jaar bewezen resultaten en zijn gespecialiseerd in het behandelen acne huiden.

Onze aanpak is duidelijk;

  • De huid kalmeren en in balans brengen door het weerstand van de huid te verhogen
  • De ontstekingen verminderen
  • De mee-eters en onzuiverheden verwijderen/verminderen
  • De huid herstellen en de poriën structuur verfijnen
  • En in een latere stadium; De littekens en/of pigmentvlekken aanpakken

Wil jij dit thuisprogramma aanschaffen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

6 + 3 =