Acne behandeling bij CadanCe Huidinstituut

Heb jij last van puistjes en onzuiverheden? Kom langs in onze schoonheidssalon en ontdek wat de mogelijkheden zijn om in enkele weken van jouw acne af te komen. 

Hoe ontstaat acne?

Acne is het vervolg van uitgezette talgklieren waar bacteriën zich in bevinden. Hierdoor ontstaan er ontstekingen met als gevolg puistjes.

Acne begint in de puberteit maar vrouwen en mannen met overtollige talgproductie kunnen er op latere leeftijd ook last van krijgen. De overmatige talgproductie wordt namelijk gestimuleerd door hormonen (androgenen). Gelukkig is acne goed te behandelen en soms te voorkomen.

Bel voor meer informatie over de acnebehandelingen naar 070 3680456Schoonheidsspecialiste gespecialiseerd in acne

In onze schoonheidssalon werken twee schoonheidsspecialistes die gespecialiseerd zijn in Acne, Naomi en Inge. En wij werken samen met huidtherapeut Natasha. Deze huidexperts kunnen jou alles vertellen over de acne behandelingen bij CadanCe Huidinstituut en een persoonlijk behandelprogramma.

CadanCe huidinstituut biedt de volgende schoonheidsbehandelingen tegen acne:

Wij attenderen onze klanten er altijd op dat een acne behandeling gepaard gaat met het gebruiken van acne producten. Wij kunnen helaas geen resultaat garanderen zonder een streng programma te volgen.


Wil jij van jouw acne af en wil jij een professioneel advies voor een gladde huid? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek en een huidanalyse.


Bij zeer ernstige vormen van acne verwijzen wij door naar de huidtherapeute of dermatoloog. CadanCe Huidinstituut werkt al jaren samen met een vaste huidtherapeute via Cosmetique-Totale.