Bindweefselmassage Den Haag

Een bindweefselmassage is de perfecte manier om de conditie van de huid te verbeteren. Wil je een perfecte aging? Dan is dit de schoonheidsbehandeling die jij nodig hebt!  

Veel cosmeticaconsumenten zijn op zoek naar een anti-aging product. Deze vraag ontstaat wanneer de eerste lijntjes zichtbaar worden. Of wanneer er voor het eerst verslapping in de huid voelbaar wordt. Een bindweefselmassage is de meeste effectieve manuele behandeling tegen huidveroudering.


Voor wie is bindweefselmassage geschikt?

Kom je al regelmatig langs bij een schoonheidsspecialiste maar wil je alsnog meer resultaat? Of ben je opzoek naar de anti-aging behandeling zonder apparatuur? Dan is de bindweefselmassage kuur de perfecte oplossing.

Resultaat van een bindweefselmassage

Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien.

De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling  en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld.

Doordat de aanmaak en de kwaliteit van het collageen en de elastine in de huid wordt verbeterd, zal de huid verstevigen en er gelift uit gaan zien.

Hoe werkt een bindweefselmassage?

Naar mate we ouder worden verliezen wij elastine en collageen in onze huid. In de bindweefsel van de huid, zijn collageen en elastine te vinden. Deze huidlaag is verantwoordelijk voor de transport van zuurstof voeding en afvalstoffen.

Bij een bindweefselmassage prikkelen we de onderste laag van huid en daarmee wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, de stofwisseling wordt geactiveerd en de doorbloeding verbeterd.

Een bindweefselmassage is een pittige schoonheidsbehandeling die in de vorm van kuren wordt uitgevoerd, omdat er zo optimaal resultaat ontstaat.