Microdermabrasie Den Haag

Al meer dan 15 jaar, is deze behandelmethode in de salon erg populair. Dit komt omdat wij met microdermabrasie direct resultaten kunnen creĆ«ren waardoor de huid er weer fris en stralend uit komt te zien. Met microdermabrasie, bieden wij een zeer effectieve resultaat gerichte behandeling voor huidverbetering en huidverjonging. 

Boek een microdermabrasie behandeling of bel naar 070 3680456


Voor wie is microdermabrasie geschikt?

Deze schoonheidsbehandeling is geschikt als je de onderstaande problemen herkent:  

  • Als je als je last hebt van een grauwe en doffe huid.
  • Als de huid een grove structuur heeft.
  • Als je last hebt van veel comedonen of littekens van acne.
  • Als je de huid grondig wilt reinigen en de bloedcirculatie wilt stimuleren. 

Boek dan een kuur van drie behandelingen met de microdermabrasie! Wil je een frisse gladde uitstraling en de perfecte anti-aging behandeling? Voeg dan microdermabrasie bij je eerste volgende behandeling toe. 


Hoe werkt microdermabrasie?

Microdermabrasie is een huidvriendelijk apparaat wat de dode huidcellen verwijdert. Microkristallen geven een peeling zonder de huid te beschadigen. Door de kristallen en de zuigfunctie van het apparaat wordt de vernieuwing van de huid gestimuleerd.

Jouw huidtype en conditie bepaalt de intensiteit van deze schoonheidsbehandeling. Zodra de huid behandeld is gebruiken wij intensieve schoonheidsproducten die dankzij deze behandeling beter worden opgenomen in de huid. 

Wat is het resultaat van microdermabrasie?

De huid is na de eerste behandeling stralend en fris. De teint is egaler en de structuur veel gladder. Zelfs een aantal dagen na de behandeling neemt de huid nog steeds de verzorgingsproducten beter op. Dit wil zeggen dat alle dagelijkse verzorgingsproducten (mits ze geschrikt zijn voor jouw huid) beter hun werk doen.

Littekens van acne maar ook pigment vlekken worden zachter en minder zichtbaar en je huid voelt weer soepel aan. De bloedcirculatie wordt beter en de huid is grondig gereinigd.