Microblading wenkbrauwen/ hairstrokes

Microblading is de nieuwste techniek van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Met deze techniek kunnen wij een perfecte en natuurlijke resultaat krijgen en jou weer voorzien van strakke en volle wenkbrauwen.


Hoe werkt de microblading?

Er zijn afgelopen jaren veel wenkbrauwen getatoeëerd met de machinale permanente make-up techniek. Met de manuele techniek van microblading zijn wij in staat om je wenkbrauwen er veel natuurlijker uit te laten zien.

De haartjes worden haar per haar getekend met behulp van steriele mesjes. De haartjes zijn dun en worden met pigment in de huid gezet in de richting van de haargroei. Dit creëert een 3D effect en een heel natuurlijk resultaat.


Prijzen

Microblading wenkbrauwen/hairstrokes
120 min
€295,00

Na 1 jaar bijwerken
60 min
€155,00


Intakegesprek

Door middel van een intake gesprek waar wij goed naar je wensen luisteren, tekenen wij vooraf de ‘’nieuwe’’ wenkbrauwen met een wenkbrauwen potlood. Op die manier ben jij verzekerd van een mooi resultaat dat bij jou past. De vorm en de kleur worden uitgebreid besproken en overlegd. Je zult niet voor verrassingen komen te staan, en je weet van te voren precies hoe de permanente wenkbrauwen eruit komen te zien!

Contact

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

Vlierboomstraat 461
2564 JD Den Haag

Tel.   070 3680456
Mail. info@cadancehuidinstituut.nl


Resultaten

Het resultaat van de behandeling blijft 1 tot 2 jaar mooi. Wij adviseren daarom om jaarlijks de wenkbrauwen op te laten frissen.

Bij CadanCe Huidinstituut wordt er volgens het GGD keurmerk gewerkt. Dat wil zeggen dat de pigmenten en de materialen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen. Je zult bij ons in veilige handen zijn.