Ook afslanken op een snelle en gezonde manier?

Cryotherapie

In onze schoonheidssalon in Den Haag kan gebruik gemaakt worden van de meest innovatieve afslank methode, namelijk Cryotherapie. Dankzij Cryotherapie kan er zonder een medische ingreep vetcellen verwijderd worden.

Heb je net dat extra steuntje in de rug nodig om een plaatselijke vetophoping te verwijderen? Boek dan een afspraak voor deze afslankbehandeling in!

Bel naar 0703680456 voor meer informatie!Wat is cryotherapie?

Een Cryolipolyse behandeling, of ook wel Coolsculpting genoemd, is een behandeling die vetcellen bevriest. Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator. Hierdoor wordt het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Als vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt er een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van lichaamsomvang.


Naast sporten of het volgen van een dieet kan een Cryolipolyse behandeling helpen om op een gezonde manier af te slanken.


De ervaringen van Cryolipolyse 

De meest indrukwekkende cryolipolyse resultaten zullen na een periode van 6 tot 12 weken zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de schoonheidsbehandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is er een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende schoonheidsbehandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Boek een afslankbehandeling: