Specialisaties van CadanCe Huidinstituut

De schoonheidsspecialistes van CadanCe Huidinstituut zijn gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging.

Cryolipolyse behandelingen

Een belangrijke specialisatie van de schoonheidssalon is cryotherapie. Dankzij deze therapie kunnen vetcellen bevroren worden waardoor het lichaam deze cellen afbreekt. 


Acne behandeling

CadanCe Huidinstituut is gespecialiseerd in ACNE en geregistreerd voor de specialisatie bij Anbos, In september 2018 hebben we een interessante nascholing gedaan voor de specialisatie Acne.

Bij Cadance Huidverzorging zijn drie huidspecialistes gespecialiseerd in acne. Via de verzekering worden acne behandelingen regelmatig gedeeltelijk en soms geheel vergoed, dat is afhankelijk van de voorwaarden in de verzekeringspolis.Behandelingen met de So Up Reloaded

Dankzij de So Up Reloaded kunnen de schoonheidsspecialistes van CadanCe Huidinstituut zonder een medische ingreep de huid verstrakken. Het resultaat is een facelift zonder operatie!

Dit apparaat werkt met radiofrequentie waardoor op de meest effectieve wijze de huid verbeterd kan worden. 

Microdermabrasie

Megapeel microdermabrasie is een mechanische licht schurende behandeling door middel van zeer fijne aluminium kristallen die in een vacuüm over de huid worden gezogen. Overtollige huidcellen in de bovenste hoornlaag van de huid komen hierdoor snel los en worden vervolgens laagje voor laagje verwijderd en met de kristallen afgevoerd.

Microdermabrasie met de Megapeel is een veilige, effectieve en vooral doeltreffende manier van werken. Een revolutionaire techniek die erg populair is in het kader van huidverjonging en huidverbetering.
Door Megapeeling wordt de huid gestimuleerd tot het aanmaken van nieuwe cellen en verhoogde productie van collageen en elastine, de bouwstenen voor een frisse en gave huid. Het resultaat is fantastisch!


Microneedling

Microneedling - Pittige behandeling voor huidverbetering

De microneedle roller bestaat uit 1 mm naaldjes en maakt zo kleine microscopische kanaaltjes in de huid. Door met de microneedle roller de huid te behandelen wordt het collageen aanmaak gestimuleerd.
Microneedling is één van de weinige behandelingen die op een effectieve wijze de nieuwe aanmaak van collageen stimuleert in ongeveer 6 weken.


Definitief ontharen

Cadance Huidverzorging werkt al vele jaren samen met Cosmetique Totale. Zo komt bij Cadance iedere drie weken onze vaste huidtherapeute via Cosmetique Totale.  Met onze huidtherapeute Natasja is Cadance Huidverzorging verzekerd van deze speciale expertise voor verschillende huidproblemen, zoals: overbeharing, pigmentproblemen, acne, huid- verstrakking, rocacea en gesprongen vaatjes en een aantal andere huidproblemen die door een huidtherapeute behandeld dienen te worden.

IPL, Laserbehandelingen, Permanente ontharing en E-Matrix behandelingen worden door de huidtherapeute uitgevoerd.Voor meer informatie, een intake of een afspraak neemt u contact op met Cosmetique Totale. 

www.cosmetique-totale.nl