Treatments CadanCe Skin Spa

Book a free consultation below and find out which treatment fits you best!
Make an online appointment

Skin therapy

Bij CadanCe Huidinstituut staat kennis centraal en wij kiezen er bewust voor om onze klanten de juiste expertise te kunnen bieden zodat wij alle vragen kunnen beantwoorden en alle huidproblemen kunnen behandelen en verhelpen.

Daarom zijn bij CadanCe alle specialisten zeer goed geschoold en getraind en kiezen wij ook samen te werken met huidtherapeuten.

CadanCe Skin Spa

CadanCe Skin Spa offers a complete skin improvement program for both skin problems and skin aging. We do this in a natural way with the help of result-oriented beauty treatments en products.

Do you have any question? Contact us:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

De huidtherapeute

Een huidtherapeut heeft HBO niveau en is gespecialiseerd in kennis van de huid en huidpathologie.  Er is ook een aantal behandelingen dat door huidtherapeuten (of onder toezicht van de huidtherapeut)  moet worden uitgevoerd door dat hun opleiding veel dieper gaat dan een schoonheidsspecialiste. Denk bijvoorbeeld aan invasieve schoonheidsbehandelingen als TCA peeling, laserbehandelingen en veel behandelingen waar de huid kan vervellen of langer hersteltijd nodig heeft. 

Aandoeningen zoals acne of acne litteken kunnen ook hardnekkig zijn. De huidtherapeut heeft extra kennis en expertise om het behandelplan te kunnen opstellen of aan te passen wanneer dat nodig is en de klant van de klachten af helpen.

Ook bij het afslanken kan een huidtherapeute net iets meer vertellen over de afvoer en de werking van de lymfe bijvoorbeeld. Naast ophoping van vetweefsel, kan men last hebben van vochtophoping en niet helemaal afkomen van de cellulitis. Lymfedrainage kan door de huidtherapeut dan tijdens je afslankkuur uitgevoerd worden zodat jij een optimale resultaat bereikt en een gladdere huid krijgt.

Bij welke klachten kom jij terecht bij de huidtherapeute?

  • Ernstige acne
  • Acne litteken
  • Pigmentstoornis 
  • Definitief ontharen
  • Bindweefsel massage (gezicht en lichaam)
  • Lymfedrainage

Jij kunt te allen tijde een afspraak maken voor een gratis consult voor alle plekjes en oneffenheden, maar ook rosacea, extreme roodheid en problemen met vaten zijn te bespreken met de huidtherapeute. De specialiste zal jou uitgebreid informatie geven over jouw mogelijkheden voor een mooiere huid en een persoonlijk plan voor jou maken.

Appointment