Treatments CadanCe Skin Spa

Book a free consultation below and find out which treatment fits you best!
Make an online appointment

DAS Plasma

Heeft u last van diepe rimpels rondom uw mond en/of sterke verslapping rondom de ogen? Overweegt u een ooglidcorrectie of fillers, maar wordt u toch liever op een natuurlijke manier behandelt?
Dit is mogelijk met de Dermo Ablation Surgery ook wel DAS genoemd.
DAS werkt met hoogwaardig plasma waardoor de huid gelift wordt zonder omliggend weefsel te beschadigen.

CadanCe Skin Spa

CadanCe Skin Spa offers a complete skin improvement program for both skin problems and skin aging. We do this in a natural way with the help of result-oriented beauty treatments en products.

Do you have any question? Contact us:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Voor wie is de behandeling geschikt?

Dermo Ablation Surgery – DAS – is de perfecte schoonheidsbehandeling wanneer u last hebt van:
 

  • hangende oogleden;
  • verslapte huid rondom de mond;
  • diepe rimpels bij de bovenlip;
  • oneffenheden zoals bultjes, fibromen, pigmentvlekken;
  • kraaienpootjes;
  • verslapte onderoogleden.

Wat zijn de resultaten van de DAS Plasma-behandeling?

Al na de eerste behandeling ziet u een verbluffend resultaat. De huid is strakker en de conditie van de huid is verbeterd. Dit komt doordat er in de huid meer en beter georganiseerd collageen wordt aangemaakt en de doorbloeding in de huid is verbeterd.

U ervaart met de DAS Plasma-behandeling zichtbare rimpelreductie en duidelijke versteviging van de huid. Er zijn een paar weken nodig voor het eindelijke resultaat en wij herhalen de behandeling na 5 weken nog een keer om een optimale versteviging te creƫren (de tweede behandeling hoeft u niet te betalen).

Hoe werkt het DAS-apparaat?

Voorafgaande aan de behandeling wordt het gewenste gebied verdoofd, zodat u weinig van de behandeling zult voelen. Tijdens de behandeling maken wij gebruik van een pen die geladen is met zuivere plasma. Doordat plasma door het vocht in de huid geactiveerd wordt, ontstaat er een vonkje. De pen raakt de huid niet aan en u voelt warmte ontstaan. Door dit proces kunnen cosmetische huidaandoeningen met precisie worden verwijderd.

Appointment