Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Gezichtsbehandeling Den Haag

CadanCe Huidinstituut is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen in Den Haag. Met geïndividualiseerde zorg, beste producten, moderne behandeltechnieken en goed opgeleide specialisten bent u bij ons op de juiste plek. Onze gezichtsbehandelingen zijn altijd gericht op blijvende én zichtbare huidverbetering.

Wij realiseren ons goed dat uiterlijk een belangrijke rol speelt bij onze klanten. De invloed die wij daarin kunnen hebben is groot en niet altijd met cijfers te meten. Om deze reden stellen wij voor iedere klant een individueel plan op waardoor een gezichtsbehandeling in Den Haag op lange termijn zichtbaar wordt.

Graag plannen wij daarom een gratis consult met u in om uw huid te analyseren, uw wensen te inventariseren en de mogelijkheden te bekijken om vervolgens een plan op maat te maken voor een effectieve gezichtsbehandeling op maat. 

Onze gezichtsbehandelingen

IPL behandeling

Acne behandeling

Microdermabrasie

Microneedling

Mesotherapie

Radiofrequentie

Deesse Pro Mask

LPG Cellu M6

DAS Plasma

Bindweefselmassage

De Superboost

Gezichtsbehandelingen bij CadanCe Huidinstituut

Het gezicht is het visitekaartje van iedere man of vrouw. Het is daarom belangrijk om het gezicht de juiste aandacht te geven. Met bijvoorbeeld verantwoord zonnen en de juiste producten geef je de huid al de juiste verzorging en voorkom je al enkele huidproblemen en huidveroudering. Toch is er éen ding dat niemand kan voorkomen: huidveroudering. We worden allemaal een jaartje ouder en dat heeft invloed op de huid. Gevolg op latere leeftijd zijn onder andere opkomende rimpels, hangende oogleden, wallen, kraaienpootjes etc. Gelukkig zijn er diverse type gezichtsbehandelingen in Den Haag om huidveroudering uit te stellen.

Acne behandeling 

Een van onze specialiteiten is een acne behandeling tegen acne en onzuiverheden. Acne start in de puberteit, maar volwassenen met overtollige talgproductie kunnen ook er ook last van hebben. De overmatige talgproductie wordt namelijk gestimuleerd door de mannelijke (androgene) hormonen

Heb je last van acne en wilt u hier iets aan doen? Kom langs voor een gratis consult om uw wensen te inventariseren en mogelijkheden te bespreken. 

pigment behandeling cadance

Pigment behandeling

Pigmentatie komt veel voor bij onze bezoekers en is een veel voorkomende gezichtsbehandeling in onze schoonheidssalon. Blootstelling aan UV-straling is de grootste oorzaak van pigment. Pigmentatie word ons hele leven opgebouwd en wordt pas zichtbaar tussen de 30 en 50 jaar. 

Wij adviseren daarom iedereen om gebruik te maken van een SPF tegen UVB en een PA tegen UVA. Goed insmeren is dus erg belangrijk! Mocht je toch nog veel last hebben van overmatig pigmentatie? Lees dan hier hoe wij pigmentatie behandelen.

Radiofrequentie gezicht

Onze radiofrequentie behandeling (So-Up Reloaded) is een efficiënte gezichtsbehandeling voor huidversteviging. Het is in feite een facelift, maar dan zonder een operatie!  

Deze behandeling combineert lymfedrainage, lichte bindweefselmassage, ultrasound en radiofrequentie samen. Het resultaat is o.a. meer volume in de huid, gelifte huid zonder rimpels en/of wallen en een strakkere gezichtscontour.

 

radiofrequentie gezicht