Over CadanCe Huidinstituut

Boek nu een gratis consult en kom erachter welke behandeling bij jou past!
Maak online een afspraak

Over ons

Onze missie luidt: ‘Het verschil voor jou maken’. En deze missie leeft zowel bij het team als bij onze klanten en onze zakelijke relaties.

Wij willen samen met de klant toewerken naar een mooiere huid en zo de beste versie van de klant naar boven laten komen. Als mensen zich beter voelen over zichzelf en meer zelfvertrouwen ervaren, gaan ze ook van binnenuit stralen en staan ze sterker in het leven. Hieruit halen wij onze voldoening.

Sascha, Thalita, Ebony, Marieke, Cha Cha en ik vormen een hechte team en wij kunnen op elkaar rekenen.

Samen streven wij naar 100% tevredenheid en daar is veel discipline en professionaliteit voor nodig. Door kennis, kunde en expertise kunnen wij onze klanten uitstekend helpen.

Maak hier alvast kennis met team CadanCe.

team cadance

Het team van CadanCe Huidinstituut

Sophie-Imbert-Cadance-Huidinstituut

Sophie

Ik ben Sophie Imbert, 38 jaar en kom uit Frankrijk.

Ik ben in 2000 in Den Haag komen wonen voor de liefde van mijn leven, Jeroen. Samen hebben wij 2 kinderen: Tom en Liza-Mary en wonen samen in de Vogelwijk. Nadat ik 10 jaar in de schoonheidsbranche heb gewerkt om salons in Nederland en België te begeleiden naar succes, nam ik begin 2017 CadanCe over. Ik werk samen met mijn team aan een professionele instituut dat zich onderscheidt door expertise, een divers en kwalitatief aanbod en een persoonlijke aanpak.

Ik heb een passie voor mensen en de huid. Ik word blij van tevreden klanten die door een bezoek aan CadanCe Huidinstituut van hun klachten af zijn. Mijn team en ik staan voor resultaat en een persoonlijke aanpak en wij genieten iedere dag van mooiere huiden.

Ik geniet ervan te werken met de allerbeste technieken en de vele behandelmogelijkheden. Er zijn geen beperkingen en dat geeft een andere dimensie aan mijn werk en passie

Thalita-van-der-Harst-Cadance-Huidinstituut

Thalita

Ik ben Thalita van der Harst. Ik ben 25 jaar en woon samen met mijn zoontje George en mijn vriend Jay in Voorburg. Ik ben dol op mijn gezin en vind het heerlijk om dagjes uit te gaan. Naast mijn hobby paardrijden vind ik het ook leuk om lekker te koken. Ik heb een passie voor het verbeteren van de huid van mijn klanten. Als zij met een stralende lach de deur uitlopen geeft mij dat voldoening. Ik ben 7 jaar schoonheidsspecialiste en ben blij nu bij CadanCe Huidinstituut te mogen werken. Ik ga mij de komende tijd verdiepen in acne, huidverjonging en figuurcorrectie en hoop bij CadanCe Huidinstituut een stap verder te gaan in huidverbetering. Ik zie je graag op dinsdag en zaterdag bij CadanCe Huidinstituut!”

Thalita

“Je bent met Thalita gegarandeerd van een warm ontvangst en de klanten voelen zich gelijk op hun gemak. Dit is een kwaliteit die een ander dimensie geeft aan je werk. Naast 7 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste beschikt Thalita over organisatorische vaardigheden en heeft een brede en objectieve zicht op de gang van zaken.”

Sophie

Sascha-Victoria-Cadance-Huidinstituut

Sascha

Mijn naam is Sascha Victoria en ben al 5 jaar werkzaam als Allround Schoonheidsspecialiste. Als klein meisje was ik altijd al geïnteresseerd in het cosmetische uiterlijke verzorging. In mijn tienerjaren kreeg ik ernstige acne en dat wou ik natuurlijk zo snel mogelijk weg hebben. Zo begon mijn passie voor de huid te groeien en ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in huidafwijkingen.

Na mijn studie heb ik zoveel mogelijk ervaring opgedaan bij verschillende beauty salons en klinieken. Hierdoor ben ik erachter gekomen dat mijn expertise ligt bij huid verbeterende behandelingen.

Ik vind het erg belangrijk om een eerlijk, goed en realistisch advies te geven. Mijn doel is dan ook om (samen als teamwork) naar een mooie stralende gezonde huid toe te werken.

Bij Cadance Huidinstituut werken we ook met de juiste apparatuur en top merken, en dankzij Sophie en extra opleidingen die mag volgen, blijf ik mezelf ontwikkelen.

Sascha

“Sascha is een ervaren schoonheidsspecialiste met expertise. Ze gaat altijd voor de beste haalbare resultaat om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Naast vriendelijk en lief, is Sascha kundig en weet je de beste adviezen te geven.”

Sophie

Ebony -Cadance-Huidinstituut

Ebony

Ik ben Ebony, woonachtig in Den Haag en volg de opleiding allround schoonheidsspecialiste tot juni 2020. Daarna, zal ik met mijn specialisatie jaar beginnen waar ik mij zal gaan verdiepen in nieuwe technieken zoals bijvoorbeeld acne. Ik ben een gemotiveerde leerling en vindt het fantastisch om mensen van hun huidklachten te helpen. Ik zie bij CadanCe voor mij een kans om klanten met huidproblemen te gaan behandelen vanuit de bron. Ik word gedreven om nog meer te gaan leren over alle technieken en noviteiten op gebied van huidverbetering en volg regelmatig cursussen en trainingen. Ik voel me thuis bij Cadance en werk graag in teamverband.
Ik ben een familiemens en spendeer graag tijd met de mensen waarvan ik hou, ook verwen ik ze graag met massages en beauty tips wanneer ze dat nodig hebben. Daarnaast is mode een grote passie en ik volg de nieuwste trends op gebied van kleding, schoenen en tassen.

Ebony

“Ebony is onze pareltje en wij zijn altijd blij om haar om ons heen te hebben. Ze is altijd vrolijk, lief en werkt heel hard. Haar leertempo is hoog en wij kunnen Ebony vertrouwen op secure werk en precisie.”

Sophie

Uw vertrouwde schoonheidssalon in Den Haag

Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Perfect Aging

15 jaar ervaring in Perfect Aging

Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Perfect Aging

25 jaar acné huidspecialisten

Gratis consult en huidmeting

Acné behandelingen vergoed door zorgverzekeraars
Specialisten in afslanken en figuurcorrectie
Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Perfect Aging

15 jaar ervaring in Perfect Aging

Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Perfect Aging

25 jaar acné huidspecialisten

Gratis consult en huidmeting

Acné behandelingen vergoed door zorgverzekeraars
Specialisten in afslanken en figuurcorrectie
Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Huidanalyse MAC Vision

Nieuw! DNA testen en customized producten

Referenties

Benieuwd van de klanten van CadanCe Huidinstituut te zeggen hebben over hun ervaringen met betrekking tot bijvoorbeeld de sfeer of het aanbod? Bekijk de referenties in dit blok of klik op de knop om het totaaloverzicht te bekijken.

“Bij CadanCe is de sfeer altijd relaxed. Het is mij opgevallen dat het aanbod breed is en dat voor mijn vragen en wensen altijd een oplossing is. De aanpak is erg professioneel en de behandelingen zijn resultaatgericht. Ik voel mij sinds ik bij CadanCe onder behandeling ben veel positiever over mijn huid en blijer met mijn uiterlijk. Ik raad iedereen aan om daar langs te gaan voor een huidanalyse of een behandeling.“

Yvonne

“Toen ik bij CadanCe Huidinstituut binnenkwam, voelde ik mij gelijk op mijn gemak door de fijne sfeer en prettige ontvangst. Ik heb gekozen voor CadanCe door de goede recensies en het vertrouwen wat de website en de winkel uitstralen. Ik heb genoten van een heerlijk ontspannende behandeling en mijn huid voelt nu weer fris en gezond aan.”

Suze

Schoonheidssalon Den Haag

CadanCe Huidinstituut is gevestigd aan de Vlierboomstraat 461 te Den Haag en is aangesloten bij de branchevereniging de Anbos. Onze behandelwijze is gericht op blijvende en zichtbare huidverbetering. Wij streven naar het hoogste haalbaar resultaat op gebied van perfect aging, acne en figuurcorrectie. Met behulp van verschillende behandeltechnieken en apparatuur, kunnen wij jouw huid zichtbaar verbeteren. Na een uitgebreid huidanalyse en een intake gesprek waar wij jouw wensen inventariseren, stellen wij een persoonlijk plan en geven een op maat gemaakt advies. Onze behandelingen worden ondersteund door sterke cosmetica merken; La Colline, Murad, Cell fusion C, Sepai, Young Blood en Genosys.

Perfect aging, Acne-behandeling en figuurcorrectie op maat

Door een brede kennis over cosmetica en een strenge selectie van technieken, apparatuur en producten heeft CadanCe Huidinstituut een eigen identiteit weten te creëren. Waar wij goed in zijn: Jouw huid mooier maken!

Wij bieden een ruime keuze aan professionele oplossingen voor huidveroudering, huid problemen (zoals acne) en afslank mogelijkheden. Niet alleen bij ons in de schoonheidsinstituut maar ook voor jou thuis.

Na een uitgebreide inventarisatie van jouw wensen, een huidmeting en een persoonlijk gesprek, weten wij precies te vertellen wat jouw mogelijkheden zijn tot een mooiere huid. Samen sterk!

CadanCe Huidinstituut

Kans voor zelfstandige vakmensen!

Per 1 juli aanstaande willen wij graag een kamer bij CadanCe Huidinstituut ter beschikking stellen voor een zelfstandige pedicure en/of nagelstyliste.

Ben jij professioneel, vriendelijk, collegiaal en klantgericht? Bel dan om kennis te maken met het team van CadanCe Huidinstituut en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Wij bieden:

  • Een mooie kamer in een prachtig instituut op een A-locatie;
  • Een gezellig team en een leuke sfeer;
  • Agendabeheer vanuit het team van CadanCe Huidinstituut.