Over CadanCe Huidinstituut

Boek nu een gratis consult en kom erachter welke behandeling bij jou past!
Maak online een afspraak

Over ons

Onze huidspecialistes zijn allemaal niveau vier opgeleid. Gespecialiseerd in o.a. Acne, Siatsumassage, Bindweefselmassage, Megapeel, Microdermabrasie en huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Samen met drie schoonheidsspecialistes in opleiding vormen wij het team bij CadanCe Huidinstituut, praktijk voor huidverbetering.

Voor de afdeling pedicure werkt CadanCe Huidinstituut al ruim 20 jaar in de praktijk samen met de Pedicure Karin van Dalen, zij is gespecialiseerd in de Diabetische, Reumatische voet en Voetreflexzonetherapie. Geregistreerd bij de brancheorganisatie ProVoet.

Het team van CadanCe Huidinstituut

Sophie Imbert

“Ik ben Sophie Imbert, 38 jaar en kom uit Frankrijk. 

Ik ben in 2000 in Den Haag komen wonen voor de liefde van mijn leven, Jeroen. Samen hebben wij 2 kinderen: Tom en Liza-Mary en wonen samen in de Vogelwijk. Nadat ik 10 jaar in de schoonheidsbranche heb gewerkt om salons in Nederland en België te begeleiden naar succes, nam ik begin 2017 CadanCe over. Ik werk samen met mijn team aan een professionele instituut dat zich onderscheidt door expertise, een divers en kwalitatief aanbod en een persoonlijke aanpak. 

Ik heb een passie voor mensen en de huid. Ik word blij van tevreden klanten die door een bezoek aan CadanCe Huidinstituut van hun klachten af zijn. Mijn team en ik staan voor resultaat en een persoonlijke aanpak en wij genieten iedere dag van mooiere huiden. 

Ik geniet ervan te werken met de allerbeste technieken en de vele behandelmogelijkheden. Er zijn geen beperkingen en dat geeft een andere dimensie aan mijn werk en passie”

Simone van den Bos

“Ik ben Simone van den Bos en werk sinds 2019 bij CadanCe Huidinstituut. Ik woon in Ter Aar met mijn man en twee dochters. 

Ik  heb passie voor de huid en vind het interessant om samen met de klanten te werken naar zichtbare resultaten. Door mijn vele opleidingen en cursussen heb ik, als het gaat om verzorging, genoeg kennis om een uitstekend advies te geven. Ook vind ik het belangrijk om de juiste informatie te geven over de verschillende behandelingen en producten waarmee ik mag werken.

Ik word blij wanneer mijn klant tevreden is en gaat stralen. Ik zal je ook een vertrouwd gevoel geven van aandacht en warmte en behandel mijn klanten zoals ik zelf behandeld zou willen worden

Ik hoop je snel te zien bij CadanCe Huidinstituut voor een kennismaking of behandeling”

Kelly Van Wesdonk

“Ik ben Kelly Van Wesdonk. Ik werk al sinds 2017 bij CadanCe Huidinstituut, eerst als schoonheidsspecialiste en nu als permanente make-up specialiste. 

Ik heb mijzelf gespecialiseerd in Permanent Make-up, ook wel PMU genoemd, wat ik met veel liefde en passie doe. Door mijn uitstekende opleiding en intensieve bijscholingen in de nieuwste technieken en ontwikkelingen, ben jij  bij mij in goede handen. Ik volg masterclasses van de beste specialisten op het gebied van permanente make-up. De pigmenten waarmee ik werk staan onder controle van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en zijn dus veilig. Ik stel de wensen van de klant centraal en samen komen we tot het beste behandelplan.”

Uw vertrouwde schoonheidssalon in Den Haag

Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Perfect Aging

15 jaar ervaring in Perfect Aging

Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Perfect Aging

25 jaar acné huidspecialisten

Gratis consult en huidmeting

Acné behandelingen vergoed door zorgverzekeraars
Specialisten in afslanken en figuurcorrectie
Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Huidanalyse MAC Vision

Nieuw! DNA testen en customized producten

Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Perfect Aging

15 jaar ervaring in Perfect Aging

Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Perfect Aging

25 jaar acné huidspecialisten

Gratis consult en huidmeting

Acné behandelingen vergoed door zorgverzekeraars
Specialisten in afslanken en figuurcorrectie
Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Huidanalyse MAC Vision

Nieuw! DNA testen en customized producten

Schoonheidssalon Den Haag

CadanCe Huidinstituut is ruim 22 jaar gevestigd in de Vlierboomstraat in Den Haag en vanaf het begin aangesloten bij de branchevereniging de ANBOS. CadanCe is een erkend leerbedrijf voor de jonge schoonheidsspecialiste in opleiding.

De schoonheidssalon is sfeervol ingericht met vier behandelruimtes voor het uitgebreide aanbod aan schoonheidsbehandelingen. 

Onze schoonheidsspecialistes adviseren graag, zodat jij de juiste keuze maakt voor een resultaat gericht behandelprogramma. Na de huidanalyse ontfermen onze schoonheidsspecialistes over jouw huid.

Schoonheidssalon CadanCe is goed bereikbaar met het openbaar vervoer de Randstadrail lijn 3, halte Zonnebloemstraat. En er is voldoende gratis parkeer gelegenheid. Na 18.00 uur is het betaald parkeren in de omgeving. 

CadanCe Huidinstituut

Referenties

Benieuwd van de klanten van CadanCe Huidinstituut te zeggen hebben over hun ervaringen met betrekking tot bijvoorbeeld de sfeer of het aanbod? Bekijk de referenties in dit blok of klik op de knop om het totaaloverzicht te bekijken.

“Bij CadanCe is de sfeer altijd relaxed. Het is mij opgevallen dat het aanbod breed is en dat voor mijn vragen en wensen altijd een oplossing is. De aanpak is erg professioneel en de behandelingen zijn resultaatgericht. Ik voel mij sinds ik bij CadanCe onder behandeling ben veel positiever over mijn huid en blijer met mijn uiterlijk. Ik raad iedereen aan om daar langs te gaan voor een huidanalyse of een behandeling.“

Yvonne

“Toen ik bij CadanCe Huidinstituut binnenkwam, voelde ik mij gelijk op mijn gemak door de fijne sfeer en prettige ontvangst. Ik heb gekozen voor CadanCe door de goede recensies en het vertrouwen wat de website en de winkel uitstralen. Ik heb genoten van een heerlijk ontspannende behandeling en mijn huid voelt nu weer fris en gezond aan.”

Suze

Schoonheidssalon Den Haag

CadanCe Huidinstituut is gevestigd aan de Vlierboomstraat 461 te Den Haag en is aangesloten bij de branchevereniging de Anbos. Onze behandelwijze is gericht op blijvende en zichtbare huidverbetering. Wij streven naar het hoogste haalbaar resultaat op gebied van perfect aging, acne en figuurcorrectie. Met behulp van verschillende behandeltechnieken en apparatuur, kunnen wij jouw huid zichtbaar verbeteren. Na een uitgebreid huidanalyse en een intake gesprek waar wij jouw wensen inventariseren, stellen wij een persoonlijk plan en geven een op maat gemaakt advies. Onze behandelingen worden ondersteund door sterke cosmetica merken; La Colline, Murad, Cell fusion C, Sepai, Young Blood en Genosys.

Perfect aging, Acne-behandeling en figuurcorrectie op maat

Door een brede kennis over cosmetica en een strenge selectie van technieken, apparatuur en producten heeft CadanCe Huidinstituut een eigen identiteit weten te creëren. Waar wij goed in zijn: Jouw huid mooier maken!

Wij bieden een ruime keuze aan professionele oplossingen voor huidveroudering, huid problemen (zoals acne) en afslank mogelijkheden. Niet alleen bij ons in de schoonheidsinstituut maar ook voor jou thuis.

Na een uitgebreide inventarisatie van jouw wensen, een huidmeting en een persoonlijk gesprek, weten wij precies te vertellen wat jouw mogelijkheden zijn tot een mooiere huid. Samen sterk!

CadanCe Huidinstituut

Kans voor zelfstandige vakmensen!

Per 1 juli aanstaande willen wij graag een kamer bij CadanCe Huidinstituut ter beschikking stellen voor een zelfstandige pedicure en/of nagelstyliste.

Ben jij professioneel, vriendelijk, collegiaal en klantgericht? Bel dan om kennis te maken met het team van CadanCe Huidinstituut en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Wij bieden:

  • Een mooie kamer in een prachtig instituut op een A-locatie;
  • Een gezellig team en een leuke sfeer;
  • Agendabeheer vanuit het team van CadanCe Huidinstituut.