Over CadanCe Huidinstituut

Boek nu een gratis consult en kom erachter welke behandeling bij jou past!
Maak online een afspraak

Over ons

Onze huidspecialistes zijn allemaal niveau vier opgeleid. Gespecialiseerd in o.a. Acne, Siatsumassage, Bindweefselmassage, Megapeel, Microdermabrasie en huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Samen met drie schoonheidsspecialistes in opleiding vormen wij het team bij CadanCe Huidinstituut, praktijk voor huidverbetering.

Voor de afdeling pedicure werkt CadanCe Huidinstituut al ruim 20 jaar in de praktijk samen met de Pedicure Karin van Dalen, zij is gespecialiseerd in de Diabetische, Reumatische voet en Voetreflexzonetherapie. Geregistreerd bij de brancheorganisatie ProVoet.

team CadanCe

Het team van CadanCe Huidinstituut

sophie cadance

Sophie Imbert

“Ik ben Sophie Imbert, 38 jaar en kom uit Frankrijk. 

Ik ben in 2000 in Den Haag komen wonen voor de liefde van mijn leven, Jeroen. Samen hebben wij 2 kinderen: Tom en Liza-Mary en wonen samen in de Vogelwijk. Nadat ik 10 jaar in de schoonheidsbranche heb gewerkt om salons in Nederland en België te begeleiden naar succes, nam ik begin 2017 CadanCe over. Ik werk samen met mijn team aan een professionele instituut dat zich onderscheidt door expertise, een divers en kwalitatief aanbod en een persoonlijke aanpak. 

Ik heb een passie voor mensen en de huid. Ik word blij van tevreden klanten die door een bezoek aan CadanCe Huidinstituut van hun klachten af zijn. Mijn team en ik staan voor resultaat en een persoonlijke aanpak en wij genieten iedere dag van mooiere huiden. 

Ik geniet ervan te werken met de allerbeste technieken en de vele behandelmogelijkheden. Er zijn geen beperkingen en dat geeft een andere dimensie aan mijn werk en passie”

simone cadance

Angela Paalvast

Ik ben Angela Paalvast en woonachtig te Rotterdam. Sinds maart 2021 ben ik werkzaam bij CadanCe Huidinstituut. In 2016 ben ik afgestuurd tot allround schoonheidsspecialist en in 2020 ben ik afgestudeerd als Huidtherapeut aan De Haagse Hogeschool. Mijn passie voor de huid is al op jonge leeftijd begonnen en ik vond het altijd fijn als ik zelf bij de schoonheidsspecialist was geweest. Hierdoor ben ik de opleiding schoonheidsspecialist gaan volgen. Snel erna voelde ik de behoefte om nog meer kennis over de huid op te doen en dieper in te gaan op de behandeltechnieken. Gedurende de studie tot huidtherapeut is dit zeker gelukt. Mijn doel is om huidproblemen op te lossen en de klant met een tevreden en ontspannen gevoel de deur uit te laten gaan. In mijn vrije tijd kijk ik veel naar voetbal en ga ik graag naar de sportschool. Lekker eten vind ik ook fantastisch en ik probeer vaak nieuwe gerechten uit. Ook bak ik daarnaast graag taarten en cake.

“Angela heeft al veel expertise op gebied van de huid en behandeltechnieken. Door haar ervaring is zij in staat om goed te kunnen beoordelen wat onze klanten nodig hebben op gebied van huidverbetering. Angela is rustig en weet, voor onze klanten, een echte beleving te maken van ieder bezoek aan CadanCe Huidinstituut”. – Sophie

Ebony cadance

Ebony

Ik ben Ebony, woonachtig in Den Haag en volg de opleiding allround schoonheidsspecialiste tot juni 2020. Daarna, zal ik met mijn specialisatie jaar beginnen waar ik mij zal gaan verdiepen in nieuwe technieken zoals bijvoorbeeld acne. Ik ben een gemotiveerde leerling en vindt het fantastisch om mensen van hun huidklachten te helpen. Ik zie bij CadanCe voor mij een kans om klanten met huidproblemen te gaan behandelen vanuit de bron. Ik word gedreven om nog meer te gaan leren over alle technieken en noviteiten op gebied van huidverbetering en volg regelmatig cursussen en trainingen. Ik voel me thuis bij Cadance en werk graag in teamverband.
Ik ben een familiemens en spendeer graag tijd met de mensen waarvan ik hou, ook verwen ik ze graag met massages en beauty tips wanneer ze dat nodig hebben. Daarnaast is mode een grote passie en ik volg de nieuwste trends op gebied van kleding, schoenen en tassen.

“Ebony is onze pareltje en wij zijn altijd blij om haar om ons heen te hebben. Ze is altijd vrolijk, lief en werkt heel hard. Haar leertempo is hoog en wij kunnen Ebony vertrouwen op secure werk en precisie.” Sophie

rebekka cadance

Rebekka

Ik ben Rebekka en werk met veel plezier bij CandanCe Huidinstituut. Samen met mijn vriend woon ik in een fijn appartement in hartje Den Haag. In 2017 ben ik begonnen met de opleiding Huidtherapie aan De Haagse Hogeschool. In de tijd van mijn studie is mijn passie voor het vak en voor de huid alleen maar gegroeid. Uit ervaring weet ik dat persoonlijk aandacht en eerlijke adviezen op basis van de juiste kennis erg belangrijk is wanneer je een oplossing zoekt voor je huidprobleem. Huidtherapie is een dankbaar beroep en goede zorg staat voor mij dan ook voorop. Het geeft mij enorm veel voldoening wanneer u tevreden de deur uit gaat en met meer zelfvertrouwen in de spiegel kunt kijken. De afwisseling in behandelingen en gezelligheid met klanten en collega’s maken mijn werk bij Cadance extra leuk.
In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met koken en etentjes organiseren met mijn vrienden. Ik heb een kat waarmee ik veel knuffel en hou ervan om lekker op het strand uit te waaien.

“Rebekka is een lieve en betrouwbare collega waarmee wij kunnen sparren over alle vraagstukken over de huid. Naast veel kennis, weet Rebekka een eerlijk en duidelijk advies te geven aan onze klanten” Sophie

cha cha cadance

Cha Cha

Ik ben Cha Cha, eigenaresse van PMU Studio Fine Arts en ik ben gevestigd bij Cadance Huidinstituut. Artistiek bezig zijn heb ik altijd leuk gevonden en ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik hou van mijn werk omdat ik zie dat ik mijn klanten help hun zelfvertrouwen te verhogen door ze te voorzien van mooie wenkbrauwen, mooi gevormde lippen met een egale kleur of een sprekende blik geef met eyeliners. Mijn werk is er op gericht om je natuurlijke schoonheid te accentueren. Jouw gezicht is bij mij in veilige handen om de beste versie van jezelf te worden door middel van permanente make up (pmu). Een combinatie van de beste apparatuur en persoonlijke aandacht voor elke individuele cliënt zorgt ervoor dat we tot het beste resultaat komen!

Bij mij kun je terecht voor permanente make up behandelingen voor je wenkbrauwen, lippen en eyeliners. Als extra permanente make up specialisatie behandel ik ook donkere lippen. www.pmustudiofinearts.nl.

“Cha Cha is een expert in permanente make-up en ik geniet van haar manier van werken. Zij is daarnaast erg gezellig en wij kunnen uren in gesprek gaan zonder ons te vervelen. Wij kunnen haar niet meer bij CadanCe missen” Sophie

Uw vertrouwde schoonheidssalon in Den Haag

Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Perfect Aging

15 jaar ervaring in Perfect Aging

Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Perfect Aging

25 jaar acné huidspecialisten

Gratis consult en huidmeting

Acné behandelingen vergoed door zorgverzekeraars
Specialisten in afslanken en figuurcorrectie
Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Huidanalyse MAC Vision

Nieuw! DNA testen en customized producten

Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Perfect Aging

15 jaar ervaring in Perfect Aging

Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Perfect Aging

25 jaar acné huidspecialisten

Gratis consult en huidmeting

Acné behandelingen vergoed door zorgverzekeraars
Specialisten in afslanken en figuurcorrectie
Behandelingen CadanCe Huidinstituut Den Haag | Huidanalyse MAC Vision

Nieuw! DNA testen en customized producten

Referenties

Benieuwd van de klanten van CadanCe Huidinstituut te zeggen hebben over hun ervaringen met betrekking tot bijvoorbeeld de sfeer of het aanbod? Bekijk de referenties in dit blok of klik op de knop om het totaaloverzicht te bekijken.

“Bij CadanCe is de sfeer altijd relaxed. Het is mij opgevallen dat het aanbod breed is en dat voor mijn vragen en wensen altijd een oplossing is. De aanpak is erg professioneel en de behandelingen zijn resultaatgericht. Ik voel mij sinds ik bij CadanCe onder behandeling ben veel positiever over mijn huid en blijer met mijn uiterlijk. Ik raad iedereen aan om daar langs te gaan voor een huidanalyse of een behandeling.“

Yvonne

“Toen ik bij CadanCe Huidinstituut binnenkwam, voelde ik mij gelijk op mijn gemak door de fijne sfeer en prettige ontvangst. Ik heb gekozen voor CadanCe door de goede recensies en het vertrouwen wat de website en de winkel uitstralen. Ik heb genoten van een heerlijk ontspannende behandeling en mijn huid voelt nu weer fris en gezond aan.”

Suze

Schoonheidssalon Den Haag

CadanCe Huidinstituut is gevestigd aan de Vlierboomstraat 461 te Den Haag en is aangesloten bij de branchevereniging de Anbos. Onze behandelwijze is gericht op blijvende en zichtbare huidverbetering. Wij streven naar het hoogste haalbaar resultaat op gebied van perfect aging, acne en figuurcorrectie. Met behulp van verschillende behandeltechnieken en apparatuur, kunnen wij jouw huid zichtbaar verbeteren. Na een uitgebreid huidanalyse en een intake gesprek waar wij jouw wensen inventariseren, stellen wij een persoonlijk plan en geven een op maat gemaakt advies. Onze behandelingen worden ondersteund door sterke cosmetica merken; La Colline, Murad, Cell fusion C, Sepai, Young Blood en Genosys.

Perfect aging, Acne-behandeling en figuurcorrectie op maat

Door een brede kennis over cosmetica en een strenge selectie van technieken, apparatuur en producten heeft CadanCe Huidinstituut een eigen identiteit weten te creëren. Waar wij goed in zijn: Jouw huid mooier maken!

Wij bieden een ruime keuze aan professionele oplossingen voor huidveroudering, huid problemen (zoals acne) en afslank mogelijkheden. Niet alleen bij ons in de schoonheidsinstituut maar ook voor jou thuis.

Na een uitgebreide inventarisatie van jouw wensen, een huidmeting en een persoonlijk gesprek, weten wij precies te vertellen wat jouw mogelijkheden zijn tot een mooiere huid. Samen sterk!

CadanCe Huidinstituut

Kans voor zelfstandige vakmensen!

Per 1 juli aanstaande willen wij graag een kamer bij CadanCe Huidinstituut ter beschikking stellen voor een zelfstandige pedicure en/of nagelstyliste.

Ben jij professioneel, vriendelijk, collegiaal en klantgericht? Bel dan om kennis te maken met het team van CadanCe Huidinstituut en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Wij bieden:

  • Een mooie kamer in een prachtig instituut op een A-locatie;
  • Een gezellig team en een leuke sfeer;
  • Agendabeheer vanuit het team van CadanCe Huidinstituut.