Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Cryotherapie Den Haag

In onze salon in maken wij gebruik van de meest innovatieve afslank methode, namelijk Cryotherapie. Ook wel Cryolipolyse en Coolsculpting genoemd. Met deze behandeling kunnen er zonder medische ingreep vetcellen afgevoerd worden. Met name voor de volgende zones wordt deze behandeling ingezet:

  • Buik
  • ‘Lovehandles’
  • Billen
  • Benen
  • Armen

Heb je net dat extra steuntje nodig om van een plaatselijke vetophoping af te komen? Boek dan een afspraak voor cryotherapie in Den Haag!

Bel naar 070 368 04 56 voor meer informatie.

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt verschillende behandelingen voor totale huidverbetering op het gebied van zowel huidveroudering als verschillende huidproblemen. Dit doen wij door het uitvoeren van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en het gebruik van natuurlijke producten.

Wij realiseren ons goed dat uiterlijk een belangrijke rol speelt bij onze klanten. De invloed die wij daarin kunnen hebben is groot en niet altijd met cijfers te meten. Voor iedere klant stellen wij een individueel plan op waardoor huidverbetering op lange termijn zichtbaar wordt. Wij werken vanuit ons hart en met onze kennis, expertise en ervaring maken onze specialisten van ieder bezoek een beleving.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Wat is cryotherapie?

Cryotherapie is een behandeling die vetcellen bevriest. Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator. Hierdoor wordt het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Als vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt er een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van lichaamsomvang.

Naast sporten of het volgen van een dieet kan een cryotherapie behandeling helpen om op een gezonde manier af te slanken.

De ervaringen van Cryolipolyse

De meest indrukwekkende cryolipolyse resultaten zullen na een periode van 6 tot 12 weken zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de schoonheidsbehandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is er een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende schoonheidsbehandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Afspraak maken Crytherapie Den Haag