Boek de gratis huidanalyse!

En kom erachter welke behandeling bij uw huid past.
Maak online een afspraak

Cryotherapie

In onze schoonheidssalon in Den Haag maken wij gebruik van de meest innovatieve afslank methode, namelijk Cryotherapie. Ook wel Cryolipolyse en Coolsculpting genoemd. Met deze behandeling kunnen er zonder medische ingreep vetcellen afgevoerd worden. Met name voor de volgende zones wordt deze behandeling ingezet:

  • Buik
  • ‘Lovehandles’
  • Billen
  • Benen
  • Armen

Heb je net dat extra steuntje nodig om van een plaatselijke vetophoping af te komen? Boek dan een afspraak voor deze afslankbehandeling!

Bel naar 070 368 04 56 voor meer informatie.

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt een programma voor totale huidverbetering op maat voor zowel huidproblemen als huidveroudering. Dat doen wij op een natuurlijke manier met behulp van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en producten.

Uiterlijk speelt een belangrijke rol in het leven van mensen en dat realiseren wij ons goed. De impact die wij daarin hebben is groot en niet altijd in cijfers te meten. Wij zorgen ervoor dat iedere klant via een persoonlijk plan verbetering ervaart en zichzelf daardoor beter voelt. Wij werken vanuit onze kennis, expertise en ervaring, maar ook vanuit ons hart om van ieder bezoek een beleving te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Wat is cryotherapie?

Cryotherapie is een behandeling die vetcellen bevriest. Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator. Hierdoor wordt het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Als vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt er een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van lichaamsomvang.

Naast sporten of het volgen van een dieet kan een Cryolipolyse behandeling helpen om op een gezonde manier af te slanken.

De ervaringen van Cryolipolyse

De meest indrukwekkende cryolipolyse resultaten zullen na een periode van 6 tot 12 weken zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de schoonheidsbehandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is er een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende schoonheidsbehandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Afspraak maken