Huidanalyse CadanCe Huidinstituut

Boek nu een gratis consult en kom erachter welke behandeling bij jou past!
Maak online een afspraak

Huidanalyse CadanCe Huidinstituut van Mac Vision

In onze schoonheidssalon maken we gebruik van speciale huidanalyse apparatuur. Dit gebruiken we om onze klanten zo goed mogelijk uitleg te kunnen geven over de huid. Iedere huid is namelijk anders! Daarom heeft iedereen een specifiek plan van aanpak nodig voor de huid. Dit plan van aanpak is opgesteld aan de hand van de behoeftes van de huid en de wensen van de klant. 

Voor de huidanalyse gebruiken wij het apparaat Multi Analysis Center (MAC). Dit apparaat meet de vocht, vasculaire activiteit, de elasticiteit en de pigmentatie door middel van meetsensoren en een scanner. We bespreken de resultaten van analyse uitgebreid met onze klanten en stellen een passend behandelprogramma op. Ook adviseren we aan de hand van deze scan wat de juiste verzorgingsproducten zijn om huidverbetering te creëren. 

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt verschillende behandelingen voor totale huidverbetering op het gebied van zowel huidveroudering als verschillende huidproblemen. Dit doen wij door het uitvoeren van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en het gebruik van natuurlijke producten.

Wij realiseren ons goed dat uiterlijk een belangrijke rol speelt bij onze klanten. De invloed die wij daarin kunnen hebben is groot en niet altijd met cijfers te meten. Voor iedere klant stellen wij een individueel plan op waardoor huidverbetering op lange termijn zichtbaar wordt. Wij werken vanuit ons hart en met onze kennis, expertise en ervaring maken onze specialisten van ieder bezoek een beleving.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Voor wie is de huidanalyse geschikt?

Iedere klant mag vrijblijvend de huidanalyse ondergaan.  Wij voeren de huidanalyse bij ieder intakegesprek uit. Want meten is weten! Ook kunnen wij na een kuur weer de huid analyseren om de resultaten samen te bespreken. Ben jij al lang klant bij CadanCe en wil je weten wat de beste producten voor je huid zijn en de mooiste behandeling, maak gerust een afspraak voor een huidanalyse met de MAC! 

Waarom een huidanalyse in Den Haag?

Bij CadanCe willen wij alleen op een professionele manier met de huid werken. En willen we graag het beste advies voor jouw huid aanbieden met een passend programma. Wij kiezen na de huidanalyse samen voor de beste oplossing voor jouw huid en gaan voor de hoogst haalbare resultaat.

Hoe werkt de huidanalyse met Mac Vision?

Wij voeren de persoonlijke gegevens in het systeem en stellen vragen over jouw levensstijl en de huid.

Wij maken een scan van de huid waardoor er een mooi 3D beelden van de huidstructuur en rimpelvorming ontstaat. Ook door het UV-filter kunnen wij heel duidelijk het onderhuidse pigment zien. Deze resultaten bespreken wij vervolgens samen met de klant.

Vervolgens meten we met sensoren het vochtgehalte, de elasticiteit en de talgproductie van de huid. Daarmee kunnen wij bijvoorbeeld uitleggen waarom er vroegtijdig rimpelvorming ontstaat of waarom uit huid trekkerig aanvoelt.

Wij maken foto’s van de huidstructuur met een microscoop camera. Dankzij deze camera worden sommige huidplekjes 50 keer vergroot, waardoor bijvoorbeeld de structuur van de poriën goed bestudeerd kan worden.

Afspraak maken