Huidanalyse CadanCe Huidinstituut

Boek nu een gratis consult en kom erachter welke behandeling bij jou past!
Maak online een afspraak

Huidanalyse CadanCe Huidinstituut van Mac Vision

In onze schoonheidssalon maken we gebruik van speciale huidanalyse apparatuur. Dit gebruiken we om onze klanten zo goed mogelijk uitleg te kunnen geven over de huid. Iedere huid is namelijk anders! Daarom heeft iedereen een specifiek plan van aanpak nodig voor de huid. Dit plan van aanpak is opgesteld aan de hand van de behoeftes van de huid en de wensen van de klant. 

Voor de huidanalyse gebruiken wij het apparaat Multi Analysis Center (MAC). Dit apparaat meet de vocht, vasculaire activiteit, de elasticiteit en de pigmentatie door middel van meetsensoren en een scanner. We bespreken de resultaten van analyse uitgebreid met onze klanten en stellen een passend behandelprogramma op. Ook adviseren we aan de hand van deze scan wat de juiste verzorgingsproducten zijn om huidverbetering te creëren. 

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt een programma voor totale huidverbetering op maat voor zowel huidproblemen als huidveroudering. Dat doen wij op een natuurlijke manier met behulp van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en producten.

Uiterlijk speelt een belangrijke rol in het leven van mensen en dat realiseren wij ons goed. De impact die wij daarin hebben is groot en niet altijd in cijfers te meten. Wij zorgen ervoor dat iedere klant via een persoonlijk plan verbetering ervaart en zichzelf daardoor beter voelt. Wij werken vanuit onze kennis, expertise en ervaring, maar ook vanuit ons hart om van ieder bezoek een beleving te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Voor wie is de huidanalyse geschikt?

Iedere klant mag vrijblijvend de huidanalyse ondergaan.  Wij voeren de huidanalyse bij ieder intakegesprek uit. Want meten is weten! Ook kunnen wij na een kuur weer de huid analyseren om de resultaten samen te bespreken. Ben jij al lang klant bij CadanCe en wil je weten wat de beste producten voor je huid zijn en de mooiste behandeling, maak gerust een afspraak voor een huidanalyse met de MAC! 

Waarom een huidanalyse in Den Haag?

Bij CadanCe willen wij alleen op een professionele manier met de huid werken. En willen we graag het beste advies voor jouw huid aanbieden met een passend programma. Wij kiezen na de huidanalyse samen voor de beste oplossing voor jouw huid en gaan voor de hoogst haalbare resultaat.

Hoe werkt de huidanalyse met Mac Vision?

Wij voeren de persoonlijke gegevens in het systeem en stellen vragen over jouw levensstijl en de huid.

Wij maken een scan van de huid waardoor er een mooi 3D beelden van de huidstructuur en rimpelvorming ontstaat. Ook door het UV-filter kunnen wij heel duidelijk het onderhuidse pigment zien. Deze resultaten bespreken wij vervolgens samen met de klant.

Vervolgens meten we met sensoren het vochtgehalte, de elasticiteit en de talgproductie van de huid. Daarmee kunnen wij bijvoorbeeld uitleggen waarom er vroegtijdig rimpelvorming ontstaat of waarom uit huid trekkerig aanvoelt.

Wij maken foto’s van de huidstructuur met een microscoop camera. Dankzij deze camera worden sommige huidplekjes 50 keer vergroot, waardoor bijvoorbeeld de structuur van de poriën goed bestudeerd kan worden.

Afspraak maken