Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Huidveroudering

Naarmate wij ouder worden verandert er veel in ons lichaam, ook onze huid. De huid verliest zijn elasticiteit en wordt dunner. Er ontstaat verslapping, we krijgen meer rimpels en lijntjes en er kunnen pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, roodheid en structuur veranderingen ontstaan. Het is een proces waar iedereen mee te maken heeft en wordt beïnvloed door zowel interne als externe factoren. Denk hierbij aan:

  • erfelijke aanleg
  • levensstijl
  • voeding
  • stress
  • hormonen
  • Uv-straling.

Het proces van huidveroudering kan niet gestopt worden. Echter kunnen wij dit proces beïnvloeden. Hoe eerder de tekenen van huidveroudering aangepakt worden, hoe beter! Sterker nog, op een jonge leeftijd kunnen wij de huid preventief voorbereiden en beschermen tegen vroegtijdig huidveroudering.

huidveroudering den haag

Wat biedt CadanCe Huidinstituut om huidveroudering te vertragen?

Ten eerste is het belangrijk om met een passend huidverzorgingsprogramma te starten. Door de huid op de juiste manier te verzorgen kun je het verouderingsproces tegengaan. Iedere huid is uniek en heeft een passend programma nodig. Onze specialistes bieden je een passend en eerlijk advies.

Voor zowel een behandelprogramma op maat als een huidverzorgingsroutine, ben jij bij CadanCe Huidinstituut op het juiste adres. Na het inventariseren van jouw wensen, bespreken wij tijdens een gratis consult wat het beste bij jouw huid past. Door het meten van jouw elastine- en collageen conditie, de diepte van de rimpels en het aanwezige pigment, komen wij erachter welke behandelplan jij nodig hebt.

Behandelingen huidveroudering