Boek de gratis huidanalyse!

En kom erachter welke behandeling bij uw huid past.
Maak online een afspraak

Bindweefselmassage 

Een bindweefselmassage is de perfecte manier om de conditie van de huid te verbeteren. Wil je een perfecte aging? Dan is dit de schoonheidsbehandeling die jij nodig hebt!

Veel cosmeticaconsumenten zijn op zoek naar een anti-aging product. Deze vraag ontstaat wanneer de eerste lijntjes zichtbaar worden. Of wanneer er voor het eerst verslapping in de huid voelbaar wordt. Een bindweefselmassage is de meeste effectieve manuele behandeling tegen huidveroudering.

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt een programma voor totale huidverbetering op maat voor zowel huidproblemen als huidveroudering. Dat doen wij op een natuurlijke manier met behulp van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en producten.

Uiterlijk speelt een belangrijke rol in het leven van mensen en dat realiseren wij ons goed. De impact die wij daarin hebben is groot en niet altijd in cijfers te meten. Wij zorgen ervoor dat iedere klant via een persoonlijk plan verbetering ervaart en zichzelf daardoor beter voelt. Wij werken vanuit onze kennis, expertise en ervaring, maar ook vanuit ons hart om van ieder bezoek een beleving te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Hoe werkt een bindweefselmassage?

Naar mate we ouder worden verliezen wij elastine en collageen in onze huid. In de bindweefsel van de huid, zijn collageen en elastine te vinden. Deze huidlaag is verantwoordelijk voor de transport van zuurstof voeding en afvalstoffen.

Bij een bindweefselmassage prikkelen we de onderste laag van huid en daarmee wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, de stofwisseling wordt geactiveerd en de doorbloeding verbeterd.

Een bindweefselmassage is een pittige schoonheidsbehandeling die in de vorm van kuren wordt uitgevoerd, omdat er zo optimaal resultaat ontstaat.

Voor wie is bindweefselmassage geschikt?

Kom je al regelmatig langs bij een schoonheidsspecialiste maar wil je alsnog meer resultaat? Of ben je opzoek naar de anti-aging behandeling zonder apparatuur? Dan is de bindweefselmassage kuur de perfecte oplossing.

Resultaat van een bindweefselmassage

Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien.

De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld.

Doordat de aanmaak en de kwaliteit van het collageen en de elastine in de huid wordt verbeterd, zal de huid verstevigen en er gelift uit gaan zien.

Afspraak maken