Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is de perfecte manier om de conditie van de huid te verbeteren. Wil je een perfecte aging? Dan is dit de schoonheidsbehandeling die jij nodig hebt!

Veel cosmeticaconsumenten zijn op zoek naar een anti-aging product. Deze vraag ontstaat wanneer de eerste lijntjes zichtbaar worden. Of wanneer er voor het eerst verslapping in de huid voelbaar wordt. Een bindweefselmassage is de meeste effectieve manuele behandeling tegen huidveroudering.

Bindweefsel den haag

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt verschillende behandelingen voor totale huidverbetering op het gebied van zowel huidveroudering als verschillende huidproblemen. Dit doen wij door het uitvoeren van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en het gebruik van natuurlijke producten.

Wij realiseren ons goed dat uiterlijk een belangrijke rol speelt bij onze klanten. De invloed die wij daarin kunnen hebben is groot en niet altijd met cijfers te meten. Voor iedere klant stellen wij een individueel plan op waardoor huidverbetering op lange termijn zichtbaar wordt. Wij werken vanuit ons hart en met onze kennis, expertise en ervaring maken onze specialisten van ieder bezoek een beleving.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Hoe werkt een bindweefselmassage?

Naar mate we ouder worden verliezen wij elastine en collageen in onze huid. In de bindweefsel van de huid, zijn collageen en elastine te vinden. Deze huidlaag is verantwoordelijk voor de transport van zuurstof voeding en afvalstoffen.

Bij een bindweefselmassage prikkelen we de onderste laag van huid en daarmee wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, de stofwisseling wordt geactiveerd en de doorbloeding verbeterd.

Een bindweefselmassage is een pittige schoonheidsbehandeling die in de vorm van kuren wordt uitgevoerd, omdat er zo optimaal resultaat ontstaat.

Voor wie is bindweefselmassage geschikt?

Kom je al regelmatig langs bij een schoonheidsspecialiste maar wil je alsnog meer resultaat? Of ben je opzoek naar de anti-aging behandeling zonder apparatuur? Dan is de bindweefselmassage kuur de perfecte oplossing.

Resultaat van een bindweefselmassage

Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien.

De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld.

Doordat de aanmaak en de kwaliteit van het collageen en de elastine in de huid wordt verbeterd, zal de huid verstevigen en er gelift uit gaan zien.

Afspraak maken