Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Deese Pro Mask

De Deesse Pro Mask produceert licht therapie op een continu lage frequentie in de huid. Dit gebeurt door middel van lichtgevende diodes (LED) die in een gezichtsmasker zijn gemonteerd (zie afbeelding). De huid is dan blootgesteld aan klinisch bewezen lichtgolflengten die de cellulaire activiteit stimuleren.

De Deesse Pro Mask gebruikt verschillende kleuren (dus golflengten) voor verschillende doelen.

Met de Deesse Pro Mask kunnen we de volgende huidproblemen behandelen:

  • rimpels en verslapping;
  • acne;
  • pigmentatie;
  • roodheid en gevoeligheid;
  • huidbeschadigingen.

Bel naar 070 368 04 56 voor meer informatie.

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt verschillende behandelingen voor totale huidverbetering op het gebied van zowel huidveroudering als verschillende huidproblemen. Dit doen wij door het uitvoeren van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en het gebruik van natuurlijke producten.

Wij realiseren ons goed dat uiterlijk een belangrijke rol speelt bij onze klanten. De invloed die wij daarin kunnen hebben is groot en niet altijd met cijfers te meten. Voor iedere klant stellen wij een individueel plan op waardoor huidverbetering op lange termijn zichtbaar wordt. Wij werken vanuit ons hart en met onze kennis, expertise en ervaring maken onze specialisten van ieder bezoek een beleving.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Voor wie is de Deesse Pro Mask geschikt?

Heb jij last van vroegtijdige huidveroudering? Ernstige acne, roodheid of huidbeschadigingen?

Dan is een kuur van 10 behandelingen met de Deesse Pro Mask een toevoeging aan jouw behandelplan en thuisprogramma.

Wat zijn de resultaten van de Deesse Pro Mask?

  • Bij acne (blauw licht); een anti-bacteriële werking op de huid – herstel van de huidbarrière – vermindering van puisten en mee-eters – verheldering van de huidskleur.
  • Bij rimpels en/of verslapping (rood licht); stimulatie van collageen – vermindering van lijntjes – optimalisatie van de functies van de huid – afvoer van afvalstoffen – activiteit van de bloedcirculatie.
  • Bij roodheid of overgevoeligheid (geel licht); vermindering van roodheid – verhoging van de weerstand van de huid – reductie van ontstekingen – herstel van de huid – verhoging van de aanmaak van serotonine.
  • Bij pigmentatie (groen licht); kalmering van de huid – reductie van pigment – versterking van de vaten – vermindering donkere kringen en wallen.
  • Bij huidbeschadigingen (infrarood); activering van het genezingsproces – herstel beschadigde cellen – verzachting van zichtbare littekens – verbetering van de huidstructuur.

Hoe werkt de Deesse Pro Mask?

 Bij CadanCe Huidinstituut maken we gebruik van de Deesse Pro Mask als aanvulling op een behandelplan of incidenteel na afloop van de behandeling om meer resultaat te creëren.

Wil je meer resultaat bereiken? Boek dan een kuur van 10 behandelingen met de Deesse Pro Mask (1 behandeling per week).

Afspraak maken