Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

IPL Behandeling

Heb jij last van pigment of roodheid (couperose) op jouw huid?
Bij ­­CadanCe Huidinstituut behandelen wij verschillende huidklachten door middel van IPL (Intense Pulsed Light). Een
IPL behandeling is een effectieve techniek waarbij licht door het doel (met name pigment of vaten) geabsorbeerd wordt. Door de warmte worden pigment of vaatjes vernietigd.

Maak hier een afspraak voor een gratis consult voor een IPL behandeling en kom af van je pigmentvlekken en/of couperose.

Teamfoto 1 2022

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt verschillende behandelingen voor totale huidverbetering op het gebied van zowel huidveroudering als verschillende huidproblemen. Dit doen wij door het uitvoeren van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en het gebruik van natuurlijke producten.

Wij realiseren ons goed dat uiterlijk een belangrijke rol speelt bij onze klanten. De invloed die wij daarin kunnen hebben is groot en niet altijd met cijfers te meten. Voor iedere klant stellen wij een individueel plan op waardoor huidverbetering op lange termijn zichtbaar wordt. Wij werken vanuit ons hart en met onze kennis, expertise en ervaring maken onze specialisten van ieder bezoek een beleving.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

IPL behandeling tegen couperose

Velen van ons hebben last van roodheid (couperose) in het gezicht. Dit kan genetisch bepaald zijn of komen door je levensstijl (veel buiten zijn, alcohol gebruik, werkomgeving, etc..). Wanneer de vaatjes van de huid zwak zijn en kapot gaan door het steeds vernauwen en verwijden, zien wij een rood/paars vaatje net onder de huid ontstaan. Een IPL behandeling is de oplossing tegen couperose en roodheid in het gezicht.

Hoe werkt een IPL behandeling?

De naam Intense Pulse Light zegt het eigenlijk al. Door het geven van een puls licht op de pigmentvlek of couperose, ontstaat er warmte die het pigment of roodheid verwijderd. Het is een korte behandeling en het resultaat is direct te zien.

>> Een IPL behandeling met de nieuw Spark Pro is veilig en vrijwel pijnloos <<

Je kunt ook kiezen voor een volledige IPL gezichtsbehandeling. Wanneer jij last hebt van oneffenheden, roodheid en pigment op meerdere plekken in het gezicht, adviseren wij een fullface IPL behandeling.

Wil jij een persoonlijk advies van een van onze huidspecialiste? Maak een afspraak voor een gratis consult IPL behandeling en ontdek jouw mogelijkheden tot een mooiere en egalere huid.

Afspraak maken