Boek de gratis huidanalyse!

En kom erachter welke behandeling bij uw huid past.
Maak online een afspraak

Radiofrequentie gezicht

Stoor je je aan de verslapping van je contouren? Is je huid zichtbaar aan het verouderen en wil jij versteviging? Wil jij een facelift zonder operatie?

So-up Reloaded Radiofrequentie is jouw oplossing! Deze techniek is de manier om de tijd terug te zetten en jouw huid te  liften en te herstellen op een natuurlijke manier. Door de combinatie van lymfe drainage, lichte bindweefsel massage, ultrasound en radiofrequentie is deze behandeling een uitstekende manier om je huid te verjongen.

Wij adviseren een kuur van 8 tot 12 behandelingen zodat jij optimale resultaten kan bereiken op kort en lange termijn. Jouw huid is gladder, gelift en gedraagt zich jonger door de aanmaak collageen.

Bel naar 0703680456 voor een So up reloaded behandeling op maat!

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt een programma voor totale huidverbetering op maat voor zowel huidproblemen als huidveroudering. Dat doen wij op een natuurlijke manier met behulp van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en producten.

Uiterlijk speelt een belangrijke rol in het leven van mensen en dat realiseren wij ons goed. De impact die wij daarin hebben is groot en niet altijd in cijfers te meten. Wij zorgen ervoor dat iedere klant via een persoonlijk plan verbetering ervaart en zichzelf daardoor beter voelt. Wij werken vanuit onze kennis, expertise en ervaring, maar ook vanuit ons hart om van ieder bezoek een beleving te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Hoe werkt de anti-aging behandeling?

Nadat wij de huid grondig hebben gereinigd en door middel van lichte bindweefselmassage hebben geactiveerd, wordt de huid verwarmd met de Radiofrequentie techniek. Deze warmte activeert de energie in de huidcellen en zorgt voor herstel van verouderingsprocessen.
De productie van collageen en elastinevezels worden gestimuleerd. Als gevolg daarvan ziet de huid er gelift uit en is het enorm verstevigd. 

Wat zijn de resultaten van de schoonheidsbehandeling?

De resultaten voor het gezicht zijn:

  • Meer volume in de huid
  • Stimulatie van elastine en collagene vezels
  • Optimalere werking van uw thuis programma
  • Gelifte huid zonder rimpels en wallen
  • Strakkere gezichtscontour 

De resultaten voor het lichaam:

  • Afvoer van plaatselijk vet- en vochtophopingen
  • Vermindering van cellulitis
  • Betere doorbloeding en lymfecirculatie
  • Stimulatie aanmaak elastine

Afspraak maken

Wat mag je verwachten na een kuur van de So Up Reloaded:

Jouw huid krijgt met microneedling extra aandacht en wordt zichtbaar verbeterd. Voor optimale resultaat adviseren wij deze behandeling in kuur verband af te nemen. Afhankelijk van de focus wat wij met onze klanten afspreken kunt u van microneedling verwachten:

Meer volume in jouw huid
Een verfijnde huidstructuur
Verbetering van de collageen vezels
Strakke en gelifte huid