Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Radiofrequentie gezicht

Stoor je je aan de verslapping van je contouren? Is je huid zichtbaar aan het verouderen en wil jij versteviging? Wil jij een facelift zonder operatie?

Dan is So-up Reloaded Radiofrequentie voor jou de oplossing! Deze techniek is de manier om de tijd terug te draaien en jouw huid te liften en te herstellen op een natuurlijke manier. Door de combinatie van lymfedrainage, lichte bindweefselmassage, ultrasound en radiofrequentie is deze behandeling een uitstekende manier om je huid te verjongen.

Voor optimaal resultaat op korte en lange termijn adviseren wij een kuur van 8 tot 12 behandelingen. Jouw huid is gladder, gelift en ziet er jonger uit door de aanmaak van nieuw collageen.

Bel naar 0703680456 voor een So up reloaded behandeling op maat!

Gratis proefpakket van Cadance

Gratis producten en huidanalyse bij je eerste gezichtsbehandeling!

Nu bij CadanCe Huidinstituut; Bij het boeken van een gezichtbehandeling van Murad, ontvang jij een productpakket wat je een maand kunt gebruiken!
Passende huidverzorging gebruiken is cruciaal voor het verbeteren van je huid. Daarom leggen wij je bij CadanCe Huidinstituut uit hoe belangrijk het is om na de behandeling door te gaan met het juiste thuisprogramma. Om je te laten zien dat de combinatie van de perfecte behandeling met de passende producten het verschil voor jouw huid kan maken, ontvang jij na je eerste behandeling bij CadanCe een setje cadeau.

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt verschillende behandelingen voor totale huidverbetering op het gebied van zowel huidveroudering als verschillende huidproblemen. Dit doen wij door het uitvoeren van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en het gebruik van natuurlijke producten.

Wij realiseren ons goed dat uiterlijk een belangrijke rol speelt bij onze klanten. De invloed die wij daarin kunnen hebben is groot en niet altijd met cijfers te meten. Voor iedere klant stellen wij een individueel plan op waardoor huidverbetering op lange termijn zichtbaar wordt. Wij werken vanuit ons hart en met onze kennis, expertise en ervaring maken onze specialisten van ieder bezoek een beleving.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Hoe werkt de anti-aging behandeling?

Nadat wij de huid grondig hebben gereinigd en door middel van lichte bindweefselmassage hebben geactiveerd, wordt de huid verwarmd door middel van radiofrequentie. Deze warmte activeert de energie in de huidcellen en zorgt voor herstel van verouderingsprocessen.

De productie van collageen en elastinevezels wordt gestimuleerd, met als gevolg een gelifte huid en een zichtbare versteviging.

Wat zijn de resultaten van de schoonheidsbehandeling?

De resultaten voor het gezicht zijn:

  • Meer volume in de huid
  • Stimulatie van elastine en collagene vezels
  • Optimalere werking van uw thuis programma
  • Gelifte huid zonder rimpels en wallen
  • Strakkere gezichtscontour

De resultaten voor het lichaam:

  • Afvoer van plaatselijk vet- en vochtophopingen
  • Vermindering van cellulitis
  • Betere doorbloeding en lymfecirculatie
  • Stimulatie aanmaak elastine

Afspraak maken

Wat mag je verwachten na een kuur van de So Up Reloaded:

Jouw huid krijgt met microneedling extra aandacht en wordt zichtbaar verbeterd. Voor optimale resultaat adviseren wij deze behandeling in kuur verband af te nemen. Afhankelijk van de focus wat wij met onze klanten afspreken kunt u van microneedling verwachten:

Meer volume in jouw huid
Een verfijnde huidstructuur
Verbetering van de collageen vezels
Strakke en gelifte huid