Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Cellulite verwijderen

Cellulite, ook wel bekend als sinaasappelhuid door de ongelijkmatige huidstructuur, ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuids bindweefsel toeneemt waardoor er een vernauwing in de bloedvaten ontstaat. De bloed- en lymfecirculatie verslechtert, waardoor afvalstoffen en vetcellen moeilijker worden afgevoerd door het lichaam. Dit resulteert tot verharding van het bindweefsel en zo ontstaat er een bobbelige huid met putjes.

Cellulite is een veelvoorkomend probleem wat zich voornamelijk voordoet op de billen en de bovenbenen. Celullite heeft verschillende stadia:

  • Alleen zichtbaar bij het samenknijpen van de huid.
  • Zichtbaar bij het aanspannen van de spieren.
  • Altijd zichtbaar, zonder dat je de huid samenknijpt of de spieren aanspant.

Veelvoorkomende oorzaken van cellulite zijn stress, hormonen, overgewicht, veroudering, levensstijl of erfelijk aanleg.

Opmerking: Er ontstaat vaak verwarring tussen celullite en cellulitis. Cellulitis is in tegenstelling tot celullite een bacteriële infectie van het bindweefsel.

cellulite behandeling

LPG endermologie behandeling tegen cellulite

Er zijn verschillende manier om celullite aan te pakken. Door een behandelplan op te stellen invcombinatie met een advies voor thuis kunnen we zo resultaatgericht mogelijk te werk gaan.

Bij CadanCe Huidinstituut werken we met de meest natuurlijke technieken. LPG Cellu M6, ook wel Endermologie genoemd, is de marktleider in het behandelen van cellulite, afslanken en anti-aging.

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance (gemotoriseerde rol en klep gecombineerd met een sequentiële aanzuiging), werkt endermologie ®  als fitness voor de huid en het vetweefsel om het te versoepelen en los te maken. Tegelijkertijd maakt de stimulatie het mogelijk om de vetten vrij te maken en de bloed- en lymfecirculatie te activeren op een natuurlijke en pijnloze manier.

Wat zijn de resultaten van een cellulite kuur?

  1. 70% van overtollige lokale vetten elimineren
  2. CM verlies op de behandelde zone
  3. 67% cellulitis vermindering
  4. 71% huidversteviging

Afspraak maken