Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Cellulitis verwijderen

Cellulitis (ook cellulite genoemd) is een aandoening, die vaak bij vrouwen op de billen en bovenbenen voorkomt. In de volksmond praten wij over sinaasappelhuid.

Cellulitis ziet eruit als een bobbelige huidstructuur met kuiltjes en putjes en kan soms bij een ernstige vorm pijnlijk aanvoelen. Helaas komt dit bij 85% van de vrouwen vanaf de pubertijd voor en het is moeilijk om ervan af te komen.

Cellulite of cellulitis ontstaat door een structureel probleem onder het huidoppervlak en wordt veroorzaakt door de bindweefselstrengen, die de huid verbinden met het onderliggende bindweefsel.

Deze huidaandoening van het onderhuidse vet ontstaat in een diepere laag van de huid. Hormoonwisseling heeft daar veel mee te maken, maar ook vochtophoping en vertraagde bloedcirculatie.

Ook merken wij soms dat cellulite meer aanwezig is wanneer er sprake is van vetophoping en is het aantal vetcellen niet de directe oorzaak. Met name de bindweefselstrengen, die op bepaalde plekken de huid naar binnen trekken zijn verantwoordelijk voor de putjes en kuiltjes. Dit behandelen wij bij CadanCe Huidinstituut met de nieuwste technieken van Cellu M6 Alliance – LPG endermologie. Soms kunnen wij deze behandeling combineren met vet bevriezing – cryotherapie – zodat jij niet alleen een gladde huid terug krijgt, maar ook centimeters gaat verliezen en je silhouet zichtbaar verbetert.

Op zoek naar aan cellulite behandeling in Den Haag? Kom langs voor een gratis consult om de mogelijkheden te bespreken.

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt verschillende behandelingen voor totale huidverbetering op het gebied van zowel huidveroudering als verschillende huidproblemen. Dit doen wij door het uitvoeren van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en het gebruik van natuurlijke producten.

Wij realiseren ons goed dat uiterlijk een belangrijke rol speelt bij onze klanten. De invloed die wij daarin kunnen hebben is groot en niet altijd met cijfers te meten. Voor iedere klant stellen wij een individueel plan op waardoor huidverbetering op lange termijn zichtbaar wordt. Wij werken vanuit ons hart en met onze kennis, expertise en ervaring maken onze specialisten van ieder bezoek een beleving.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

So Up Reloaded behandeling tegen cellulitis

Wil je van jouw sinaasappelhuid af? Kom voor een cellulitis behandeling langs in onze schoonheidssalon en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wij maken een beautyplan op maat, afhankelijk van jouw wensen. En vervolgens informeren wij over de beste oplossing(en).

Alle behandelingen bij CadanCe Huidinstituut zijn gericht op blijvende en zichtbare huidverbetering. Al onze schoonheidsspecialistes streven naar het beste resultaat voor huidverjonging en huidverbetering.

De resultaten na een kuur van de So Up Reloaded

  • Vermindering van cellulitis
  • Strakkere huid
  • Vermindering van vetophoping
  • De doorbloeding wordt gestimuleerd
  • Gladdere huid

Afspraak maken