Boek de gratis huidanalyse!

En kom erachter welke behandeling bij uw huid past.
Maak online een afspraak

Cellulitis verwijderen

Cellulitis (ook cellulite genoemd) is een aandoening, die vaak bij vrouwen op de billen en bovenbenen voorkomt. In de volksmond praten wij over sinaasappelhuid. 

Cellulitis ziet eruit als een bobbelige huidstructuur met kuiltjes en putjes en kan soms bij een ernstige vorm pijnlijk aanvoelen. Helaas komt dit bij 85% van de vrouwen vanaf de pubertijd voor en het is moeilijk om ervan af te komen. 

Cellulite of cellulitis ontstaat door een structureel probleem onder het huidoppervlak en wordt veroorzaakt door de bindweefselstrengen, die de huid verbinden met het onderliggende bindweefsel.

Deze huidaandoening  van het onderhuidse vet ontstaat in een diepere laag van de huid. Hormoonwisseling heeft daar veel mee te maken, maar ook vochtophoping en vertraagde bloedcirculatie. 

Ook merken wij soms dat cellulite meer aanwezig is wanneer er sprake is van vetophoping en is het aantal vetcellen niet de directe oorzaak. Met name de bindweefselstrengen, die op bepaalde plekken de huid naar binnen trekken zijn verantwoordelijk voor de putjes en kuiltjes. Dit behandelen wij bij CadanCe Huidinstituut met de nieuwste technieken van Cellu M6 Alliance – LPG endermologie. Soms kunnen wij deze behandeling combineren met vet bevriezing – cryotherapie – zodat jij niet alleen een gladde huid terug krijgt, maar ook centimeters gaat verliezen en je silhouet zichtbaar verbetert.

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt een programma voor totale huidverbetering op maat voor zowel huidproblemen als huidveroudering. Dat doen wij op een natuurlijke manier met behulp van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en producten.

Uiterlijk speelt een belangrijke rol in het leven van mensen en dat realiseren wij ons goed. De impact die wij daarin hebben is groot en niet altijd in cijfers te meten. Wij zorgen ervoor dat iedere klant via een persoonlijk plan verbetering ervaart en zichzelf daardoor beter voelt. Wij werken vanuit onze kennis, expertise en ervaring, maar ook vanuit ons hart om van ieder bezoek een beleving te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

So Up Reloaded behandeling tegen cellulitis

Wil je van jouw sinaasappelhuid af? Kom langs in onze schoonheidssalon en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Wij maken een beautyplan op maat, afhankelijk van jouw wensen. En vervolgens informeren wij over de beste oplossing(en). 

Alle behandelingen bij CadanCe Huidinstituut zijn gericht op blijvende en zichtbare huidverbetering. Al onze schoonheidsspecialistes streven naar het beste resultaat voor huidverjonging en huidverbetering.

De resultaten na een kuur van de So Up Reloaded

  • Vermindering van cellulitis
  • Strakkere huid
  • Vermindering van vetophoping
  • De doorbloeding wordt gestimuleerd
  • Gladdere huid

Afspraak maken