Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Definitief ontharen met laser

Heb jij last van overbeharing in het lichaam of in je gezicht? Wil jij nooit meer hoeven scheren, harsen of epileren? Dan is definitief ontharen met een laser voor jou de beste oplossing! De ongewenste haren worden permanent verwijderd en jouw huid voelt weer glad aan.

Hoe werkt laser ontharen?

Het licht van de laser wordt geabsorbeerd door de haarzakjes doordat er pigment in zit. De cellen die verantwoordelijk zijn voor de haargroei worden vernietigd zodat er geen haartjes meer terug kunnen komen. De behandeling gaat snel en is zeer effectief en pijnloos te behandelen door de functie “fast and painless” van onze nieuwste apparatuur.

definitief ontharen den haag

Definitief ontharen gezicht

Heb jij last van overmatige haargroei in het gezicht? Dan is laser ontharen jouw oplossing!

Bij CadanCe Huidinstituut beginnen wij met een uitgebreide intake en gaan wij het gebied goed bekijken. Wij leggen je uit wat je kan verwachten en hoeveel behandelingen wij inschatten voor het gewenste resultaat. De haren worden vooraf geschoren en je huid en ogen worden goed beschermd. Tijdens de behandeling voel je een licht prikkelend gevoel waar de laser gebruikt wordt. De behandeling is meestal van korte duur.

Laser ontharen lichaam

Wil jij nooit meer scheren of harsen of heb jij ongewenste haargroei op het lichaam? Dan is laser ontharen jouw oplossing!

Wij kunnen met de nieuwste techniek op gebied van laser ontharen alle huidtype en alle soorten haar verwijderen (ook op een donkere huidskleur). Wel is het van belang dat jij voor de behandeling 6 weken niet in de zon bent geweest (zonvakantie of gebruind door veel buiten zijn). Ook na de behandeling is het sterk afgeraden om gelijk in de zon te komen zodat jouw huid geen onnodig pigment gaat aanmaken.

Afspraak maken