Boek de gratis huidanalyse!

En kom erachter welke behandeling bij uw huid past.
Maak online een afspraak

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt een programma voor totale huidverbetering op maat voor zowel huidproblemen als huidveroudering. Dat doen wij op een natuurlijke manier met behulp van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en producten.

Uiterlijk speelt een belangrijke rol in het leven van mensen en dat realiseren wij ons goed. De impact die wij daarin hebben is groot en niet altijd in cijfers te meten. Wij zorgen ervoor dat iedere klant via een persoonlijk plan verbetering ervaart en zichzelf daardoor beter voelt. Wij werken vanuit onze kennis, expertise en ervaring, maar ook vanuit ons hart om van ieder bezoek een beleving te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Hoe werkt IPL?

De naam Intense Pulse Light zegt het eigenlijk al. Door het geven van een puls licht op de huid wordt deze omgezet in warmte in de haarzakjes. Door de warmte worden deze vernietigd. Met als gevolg dat er geen nieuwe haren meer kunnen teruggroeien. Deze vernietiging kan alleen wanneer het haar in de juiste haargroeifase zit. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld kun je uitgaan van tussen de 8 en 10 behandelingen. De behandeltijd voor ontharen is vrij kort. Een oksel of bikinilijn kan binnen 10 minuten onthaard zijn. We adviseren na de behandeling ieder jaar terug te komen voor een onderhoudsbehandeling.

Voor wie is IPL geschikt?

De IPL methode is het meest geschikt en effectief op een lichte huid met donkere haren. Wanneer haren minder pigment hebben, zoals rood, wit of grijs haar kan de behandeling minder of geen effect hebben. We geven je in een persoonlijk gesprek graag advies of een behandeling mogelijk is.

Wat zijn de resultaten van een IPL behandeling?

De resultaten zijn afhankelijk van de plaats van ontharen en de kleur huid en haar. Een lichte huid met hele donkere haren zal eerder onthaard zijn dan een licht getinte huid met minder donkere haren. Ook de plaats van het te behandelen gebied kan het  resultaat beïnvloeden.

Afspraak maken