Boek de gratis huidanalyse!

En kom erachter welke behandeling bij uw huid past.
Maak online een afspraak

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt verschillende behandelingen voor totale huidverbetering op het gebied van zowel huidveroudering als verschillende huidproblemen. Dit doen wij door het uitvoeren van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en het gebruik van natuurlijke producten.

Wij realiseren ons goed dat uiterlijk een belangrijke rol speelt bij onze klanten. De invloed die wij daarin kunnen hebben is groot en niet altijd met cijfers te meten. Voor iedere klant stellen wij een individueel plan op waardoor huidverbetering op lange termijn zichtbaar wordt. Wij werken vanuit ons hart en met onze kennis, expertise en ervaring maken onze specialisten van ieder bezoek een beleving.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Hoe werkt IPL?

De naam Intense Pulse Light zegt het eigenlijk al. Door het geven van een puls licht op de huid wordt deze omgezet in warmte in de haarzakjes. Door de warmte worden deze vernietigd. Met als gevolg dat er geen nieuwe haren meer kunnen teruggroeien. Deze vernietiging kan alleen wanneer het haar in de juiste haargroeifase zit. Daarom zijn er meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld kun je uitgaan van tussen de 8 en 10 behandelingen. De behandeltijd voor definitief ontharen is vrij kort. Een oksel of bikinilijn kan binnen 10 minuten onthaard zijn. We adviseren na de behandeling ieder jaar terug te komen voor een onderhoudsbehandeling.

Voor wie is IPL geschikt?

De IPL methode is het meest geschikt en effectief op een lichte huid met donkere haren. Wanneer haren minder pigment hebben, zoals rood, wit of grijs haar kan de behandeling minder of geen effect hebben. We geven je in een persoonlijk gesprek graag advies of een behandeling mogelijk is.

Wat zijn de resultaten van een IPL behandeling?

De resultaten zijn afhankelijk van de plaats van ontharen en de kleur huid en haar. Een lichte huid met hele donkere haren zal eerder onthaard zijn dan een licht getinte huid met minder donkere haren. Ook de plaats van het te behandelen gebied kan het  resultaat beïnvloeden.

Afspraak maken