Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Rimpel behandeling

Ten eerste is het belangrijk om met een passend huidverzorgingsprogramma te starten. Wij kunnen het proces van het ontstaan van rimpels niet stoppen. Wel zijn wij in staat de factoren die dit proces verergeren aan te pakken door de huid op de juiste manier te verzorgen én te beschermen. Het is hiervoor cruciaal om erachter te komen wat de behoeftes van jouw huid zijn. Onze specialistes bieden je een passend en eerlijk advies.

Op zoek naar een efficiënte manier om het rimpel proces te vertragen? Boek nu een gratis consult bij CadanCe Huidinstituut.

rimpel behandeling den haag
CadanCe biedt verschillende behandelingen voor totale huidverbetering op het gebied van zowel huidveroudering als verschillende huidproblemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs voor een gratis consult en ontvang een adviesplan op maat!

Mesotherapie Sophie Imbert Schoonheidsspecialiste CadanCe Huidinstituut Den Haag

Rimpel behandeling bij CadanCe Huidinstituut

Voor zowel een behandelprogramma op maat als een huidverzorgingsroutine, ben jij bij CadanCe Huidinstituut welkom. Na het inventariseren van jouw wensen, bespreken wij tijdens een gratis consult wat het beste bij jouw huid past.

Wij bieden de volgende behandelingen tegen rimpels: 

Wat is een rimpel?

Een rimpel is een vouw of plooi in de huid die ontstaat als we ouder worden door zowel inwendige als uitwendige factoren. Naarmate wij ouder worden verminderd de productie van collageen, elastine en vocht wat resulteert in verslapping en volumeverlies. Dit proces kan verergerd worden door roken, stress, hormonen en Uv-stralingen.

Tips:

  • Laat je ook adviseren over aanvullende suppletie voor thuis
  • Vermijd de externe factoren die huidveroudering stimuleren

Afspraak maken