Boek de gratis huidanalyse!

En kom erachter welke behandeling bij uw huid past.
Maak online een afspraak

Acne-behandeling

Heb jij last van puistjes en/of onzuiverheden? Kom bij CadanCe en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn om binnen enkele weken van jouw acne af te zijn.

Wij werken uitsluitend met het dermatologisch merk Dr Murad. De producten van Dr Murad zijn effectief en geven bewezen resultaten op korte en lange termijn, zodat jij snel van je acne af bent.

Wij attenderen onze klanten erop dat een acne behandeling altijd gepaard gaat met het gebruik van acne producten. Wij kunnen helaas geen resultaat garanderen zonder een strenge programma.

Wil jij van jouw acne af en wil jij een professioneel advies voor een gladde huid, maak dan een vrijblijvende afspraak voor intake gesprek en huidanalyse.

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt een programma voor totale huidverbetering op maat voor zowel huidproblemen als huidveroudering. Dat doen wij op een natuurlijke manier met behulp van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en producten.

Uiterlijk speelt een belangrijke rol in het leven van mensen en dat realiseren wij ons goed. De impact die wij daarin hebben is groot en niet altijd in cijfers te meten. Wij zorgen ervoor dat iedere klant via een persoonlijk plan verbetering ervaart en zichzelf daardoor beter voelt. Wij werken vanuit onze kennis, expertise en ervaring, maar ook vanuit ons hart om van ieder bezoek een beleving te maken.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Hoe ontstaat acne?

Acne is het vervolg van uitgezette talgklieren waarin zich bacteriën bevinden en ontstekingen creëren.  Puistjes zullen ontstaan en de huid krijgt last van infectie. 

Acne begint in de puberteit, maar vrouwen en mannen met overtollige talgproductie kunnen ook er ook last van hebben. De overmatige talgproductie wordt namelijk gestimuleerd door de mannelijke (androgene) hormonen.

De algemene gezondheid en de levensstijl -denk aan voeding- kan een grote rol spelen bij acne.

Gelukkig is acne goed te behandelen en soms te voorkomen indien jij bij specialisten met expertise en ervaring terecht komt. Kies dan voor een acne specialiste of voor een huidtherapeut. 

Bij CadanCe werken Simone, de acne specialiste, en Sanna, onze huidtherapeut. Beide specialisten hebben jarenlange ervaring met het behandelen van normale tot ernstige acne, met zowel pubers als volwassen klanten. Zij kunnen jou alles over acne behandelingen vertellen en een passend programma voor jou maken, zodat je snel van je puistjes af bent.

Wat biedt CadanCe huidinstituut tegen acne?

  • Pellingen
  • Microdermabrasie
  • Acne behandeling/diepte reinigingen
  • Thuis acne programma
  • Microneelding voor littekens i.c.m. acne

Afspraak maken