Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Acne-behandeling

Heb jij last van puistjes en/of onzuiverheden? Kom bij CadanCe voor een acne behandeling in Den Haag en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn om binnen enkele weken van jouw acne af te zijn.

Wij werken uitsluitend met het dermatologisch merk Dr Murad. De producten van Dr Murad zijn effectief en geven bewezen resultaten op korte en lange termijn, zodat jij snel van je acne af bent.

Wij attenderen onze klanten erop dat een acne behandeling altijd gepaard gaat met het gebruik van acne producten. Wij kunnen helaas geen resultaat garanderen zonder een strenge programma.

Wil jij van jouw acne af en wil jij een professioneel advies voor een gladde huid, maak dan een vrijblijvende afspraak voor intake gesprek en huidanalyse.

Acne behandleing voor en na bij Candance Huidinstituut

” CadanCe Huidinstituut heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik in goede handen ben! Mijn huid is glad en egaal en ik straal weer.”

Babette

Plan nu een gratis acne consult

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt verschillende behandelingen voor totale huidverbetering op het gebied van zowel huidveroudering als verschillende huidproblemen. Dit doen wij door het uitvoeren van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en het gebruik van natuurlijke producten.

Wij realiseren ons goed dat uiterlijk een belangrijke rol speelt bij onze klanten. De invloed die wij daarin kunnen hebben is groot en niet altijd met cijfers te meten. Voor iedere klant stellen wij een individueel plan op waardoor huidverbetering op lange termijn zichtbaar wordt. Wij werken vanuit ons hart en met onze kennis, expertise en ervaring maken onze specialisten van ieder bezoek een beleving.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Hoe ontstaat acne?

Acne is het vervolg van uitgezette talgklieren waarin zich bacteriën bevinden en ontstekingen creëren.  Puistjes zullen ontstaan en de huid krijgt last van infectie. 

Acne begint in de puberteit, maar vrouwen en mannen met overtollige talgproductie kunnen ook er ook last van hebben. De overmatige talgproductie wordt namelijk gestimuleerd door de mannelijke (androgene) hormonen.

De algemene gezondheid en de levensstijl -denk aan voeding- kan een grote rol spelen bij acne.

Gelukkig is acne goed te behandelen en soms te voorkomen indien jij bij specialisten met expertise en ervaring terecht komt. Kies dan voor een acne specialiste of voor een huidtherapeut. 

Onze acne specialisten zijn Thalita en Sascha. Beide specialisten hebben jarenlange ervaring met het behandelen van normale tot ernstige acne, met zowel pubers als volwassen klanten. Zij kunnen jou alles over acne behandelingen vertellen en een passend programma voor jou maken, zodat je snel van je puistjes af bent.

Wat biedt CadanCe huidinstituut tegen acne?