Boek nu een gratis consult

En kom erachter welke behandeling bij jou past!
Afspraak maken

Acne-littekens verwijderen

Acne komt voor bij meer dan 90% van de pubers en adolescenten. Meer dan 10% van de mensen met acne is volwassen. Acne komt het meest voor in het gezicht, maar ook veel op de rug of op de schouders. Wanneer acne ontstoken is of men er veel aanzit, ontstaan er acne-littekens. Deze littekens zijn vaak ernstiger wanneer de acne te laat of niet goed is behandeld. U wilt acne-littekens dus zo snel mogelijk laten verwijderen.

Acne verwijderen Den Haag

Over CadanCe Huidinstituut

CadanCe Huidinstituut biedt verschillende behandelingen voor totale huidverbetering op het gebied van zowel huidveroudering als verschillende huidproblemen. Dit doen wij door het uitvoeren van resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen en het gebruik van natuurlijke producten.

Wij realiseren ons goed dat uiterlijk een belangrijke rol speelt bij onze klanten. De invloed die wij daarin kunnen hebben is groot en niet altijd met cijfers te meten. Voor iedere klant stellen wij een individueel plan op waardoor huidverbetering op lange termijn zichtbaar wordt. Wij werken vanuit ons hart en met onze kennis, expertise en ervaring maken onze specialisten van ieder bezoek een beleving.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

T | 070 368 04 56
E | info@cadancehuidinstituut.nl

Hoe ontstaan acne littekens?

Acne ontstaat door de volgende gebeurtenissen die tegelijkertijd plaatsvinden: 

  1. Toename van talgproductie, veelal door hormonale invloeden.
  2. Verdikking van de wanden van de uitvoergangen van de talgklier. Hierdoor ontstaat er een verstopping in de talgafvoer.
  3. Ophoping van acne-bacteriën met een infectie van de talgklieren is het gevolg.
  4. Ontsteking van de talgklieren.

Hoe langer het onstekingsproces bij acne verloopt, des te groter de kans op littekenvorming is. Een dergelijke ontsteking leidt namelijk ook tot schade aan het collageen, elastine, bindweefselcellen en bloedvaatjes. Na de genezing wordt het normale bindweefsel vervangen door littekensweefsel. Het is dus erg belangrijk om bijtijds een afspraak te maken voor een behandeling om acne-littekens te verwijderen.

Acne-littekens verwijderen bij CadanCe Huidinstituut

Voor een acne-behandeling in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben acne-specialisten die uw acne-littekens verwijderen. Daarnaast werken wij uitsluitend met het dermatologische merk Dr Murad. De producten van Dr Murad zijn zeer effectief en geven bewezen resultaten op korte en lange termijn, zodat u snel van uw acne-littekens af bent. Afhankelijk van de situatie bieden wij de volgende behandelingen tegen acne:

Om te bepalen welke behandeling bij u past, maken wij graag een afspraak voor een gratis consult om de mogelijkheden met u te bespreken.

Afspraak maken